Daha Büyüğü Yok - Son Dakika
Basın Bültenleri

Daha Büyüğü Yok

Daha Büyüğü Yok

Türkiye'de ilklerin markası Little Caesars, pizza tutkunlarının yüzünü güldürecek dev bir sürpriz ile geliyor.

05.03.2015 17:00

Türkiye'de ilklerin markası Little Caesars, pizza tutkunlarının yüzünü güldürecek dev bir sürpriz ile geliyor. Şimdiye kadar "bir alana bir bedava" konsepti ile sektörü tanıştıran, Türkiye'nin ilk "Nefis Kenar" pizzasını üreten, ilk kez kepekli pizza hamurunu uygulayan ayrıca kalpli pizza, online satış, Joker pizza, Gel - Al konsepti ve gece servisi uygulamasının mucidi olan Little Caesars ilklerine bir ilki daha katıyor.

Marka, pizza severlerin vazgeçemediği enfes pizzalarının büyük boyunu 12 inch'den tam 14 inch'e çıkartıyor. Büyük boy pizza keyfini tam 35,5 cm çapına uzatıyor. Böylelikle Little Caesars, pizza tutkunlarını Türkiye'deki tüm pizza zincirleri içindeki "en büyük ebatlı" pizza ile buluşturuyor.

Yeni pizza ebatını özel bir kampanya ile kutlayan Little Caesars, orta boy pizza siparişi veren tüm müşterilerine 14 inch'lik büyük boy pizzasını hediye ediyor. Kampanya tüm pizza çeşitlerinde geçerli.

Little Caesars'ın yatırım koşulları, ürünleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr ve www.facebook.com/LittleCaesarsTR adresleri ziyaret edilebilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement