CHP'den Çubuk Çıkarması - Son Dakika
Basın Bültenleri

CHP'den Çubuk Çıkarması

CHP\'den Çubuk Çıkarması

BASIN BÜLTENİDİR.

01.07.2010 14:57

BASIN BÜLTENİDİR.

CHP Çubuk İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine; CHP Genel Başkan Yardımcısı Nevin Gaye Erbatur, Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve çok sayıda davetli katıldı.

Ankara- Cumhuriyet Halk Partisi Çubuk İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından düzenlenen yemeğe CHP’liler adeta çıkarma gerçekleştirdi. Yemeğe, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Nevin Gaye Erbatur, Genel Sekreter Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Milletvekili Yılmaz Ateş, CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı, Çankaya İlçe Başkanı Gökalp Cudi Çalışkan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve çok sayıda parti yöneticisi ve vatandaş katıldı.

CHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, bütün konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, partisinin Çubuk’taki mücadelesini anlattı ve bu mücadelenin asli unsuru olan kadınların çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğinin bilgisini verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nevin Gaye Erbatur, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarattığı heyecanın ve coşkunun tüm yurtta ve Çubuk’ta hissedildiğini ifade ederek, bu süreçte kadınlara çok büyük görevler düştüğünü ve kadınların bu görevleri eksiksiz yerine getireceğine inandığını belirtti. Erbatur, CHP Çubuk Kadın Kollarının etkinliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Çubuk CHP Kadın Kolları Bülent Tanık’ın katılımından dolayı mutlu olduklarını söylediler ve Bülent Tanık’ı büyük bir ilgiyle takip ettiklerini belirttiler.

Yoğun katılımla geçen yemek ve sonrasında halk oyunları gösterileri ile büyük coşku yaşayan CHP’liler, iktidar için her türlü çabayı göstereceklerini belirterek birlik ve dayanışma mesajları verdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri CHP'den Çubuk Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement