Bursa İş Dünyasında Dönüşüm Zamanı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bursa İş Dünyasında Dönüşüm Zamanı

Bursa İş Dünyasında Dönüşüm Zamanı

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü'nün, Bireysel Psikolojik Hizmetler ve Kurumsal Danışmanlık alanındaki 29 yılı aşkın tecrübesini The Forton Group ile yaptığı işbirliğiyle Bireysel ve Kurumsal Koçluk alanına taşıdığı Koçluk Eğitimleri, Bursa'da devam ediyor.

04.11.2014 17:52

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü'nün, Bireysel Psikolojik Hizmetler ve Kurumsal Danışmanlık alanındaki 29 yılı aşkın tecrübesini The Forton Group ile yaptığı işbirliğiyle Bireysel ve Kurumsal Koçluk alanına taşıdığı Koçluk Eğitimleri, Bursa'da devam ediyor.

ICF Uluslararası Koçluk Federasyonu tarafından resmen tanınan, koçluk becerilerinin güçlü bir iletişim aracı olarak kullanılması, liderlik yeteneklerini geliştirmesi amacıyla tasarlanan Forton Yöneticilere Akredite Liderlik/Koçluk Eğitimleri İstanbul'dan sonra Bursa'da başlıyor.

Eğitimlerin İlk modülü olan Dönüşüm, 14 – 15 Kasım tarihlerinde Bursa, Osmangazi'de bulunan FAVEO Danışmanlık Eğitim Salonları'nda düzenlenecek. Saat 09.00 - 17.00 arasında gerçekleştirilecek eğitimler DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurumsal Gelişim Merkezi Yöneticisi, Psikolog ve Koç Ayşegül Horozoğlu ENKAVİ ve DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurumsal Gelişim Merkezi Proje Uzmanı, Sosyolog ve Koç S. Zeynep KILIÇ tarafından verilecek.

Eğitimler hakkında bilgi veren Ayşegül Horozoğlu ENKAVİ, "Dönüşüm, Gelişim ve Ustalık olarak adlandırdığımız üç modül halinde eğitimlerimizi veriyoruz. Bu modülde tecrübeli yöneticilerin, yöneticiliğe ve/veya koçluğa yeni başlayan bireylerin ve iç koçların, liderlik kavramının anlamını ve koçluk ile bağlantılarını keşfetmeleri; egzersizlerle farklı liderlik tarzlarını anlamaları ve takım çalışmalarını işbirlikçi ilişkiler ile daha etkin kılmaları amaçlanıyor. Yaklaşımımız, insanların yapabileceklerinin en iyisini yapabilmelerini, güçlü takımlar kurmalarını, kültürel değişimi ve çalışan bağlılığını geliştiren duygusal zeka liderliğini desteklemektedir" dedi.

Eğitim kimlere hitap ediyor?

DBE'nin terapi ve kurumsal alanlardaki uzmanlığı ile sentezlediği, ACC (Associate Certified Coach/Akredite Üye Koç) seviyesindeki Forton Koçluk Modeli; "Dönüşüm", "Gelişim" ve "Ustalık" olmak üzere üç modülden oluşuyor.

Katılımın 12 kişi ile sınırlandığı Dönüşüm Modülü'nde; 'Koçluk – liderlik nedir?, Farklı liderlik tarzları nelerdir?, Adım adım koçluk görüşmesi nasıl yapılır?, Yönetici olarak işbirlikçi ilişkiler nasıl kurulur?' sorularının yanıtları cevap bulacak.

Tecrübeli yöneticiler, yöneticiliğe ve koçluğa yeni başlayan bireylere yönelik düzenlenen eğitimde ayrıca koçluk ve dinleme egzersizleri ile video gösterimi de yapılacak. Yüzde 80'i uygulamalı olarak gerçekleştirilecek eğitimde bir yöneticinin liderlik ve koçluk becerileri konusunda farkındalık kazanmasının yolları paylaşılacak.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bursa İş Dünyasında Dönüşüm Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement