Bilişim 500 Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bilişim 500 Sonuçları Açıklandı

Bilişim 500 Sonuçları Açıklandı

İnterpromedya tarafından bu yıl 14.kez düzenlenen ve Türkiye'de bilişim alanında yapılan araştırmaya göre belirlenen "Bilişim 500"ün sonuçları, 24 Haziran Pazartesi akşamı, Grand Cevahir Otel'de düzenlenen törende açıklandı.

08.07.2013 17:34

İnterpromedya tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen ve Türkiye'de bilişim alanında yapılan araştırmaya göre belirlenen "Bilişim 500"ün sonuçları, 24 Haziran Pazartesi akşamı, Grand Cevahir Otel'de düzenlenen törende açıklandı.

Bilişim sektörünün gelişimine ayna tutan bu araştırma dokuz ana kategoriden oluşmakta olup, Mirsis; Satış Gelirlerine Göre 207. Sırada, Dış kaynak Gelirlerine Göre ise 12.Sırada yer aldı.

Mirsis Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Gül Düzgider;

"Bilişim 500 Türkiye'nin en saygın araştırmalarının arasında yer alıyor. Araştırma, bilişim alanında faaliyette bulunan şirketlerin sektör içindeki büyümelerini gösteren rehber özelliği taşımaktadır. Ankete sektör içindeki konumumuzu ve büyüme oranımızı belirlemek adına katılım gereksinimi duyduk. Daha önceki anket çalışması sonucunda marka bilinirliğimizin artmasının yanında yaptığımız işin kalitesini duyurmak gibi yararlar elde ettik ve tabi bu durum gelişimimize katkı sağladı. Satış gelirlerimize göre geçen yıl yer aldığımız 223. sıradan 207. sıraya yükseldik. Buda hedeflediğimiz yolda ilerlediğimizin en önemli göstergelerinden biridir." şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bilişim 500 Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement