Bilal Macit: Genç Olmak Fark Yaratmak Demektir. - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bilal Macit: Genç Olmak Fark Yaratmak Demektir.

Bilal Macit: Genç Olmak Fark Yaratmak Demektir.

Genç Turizmciler Derneği'nin Genel Kurulu'na katılan ve sempatik tavırlarıyla açılış konuşmasını yapan parlamentonun en genç milletvekili Bilal Macit, gençlere olan inancın her geçen gün bu tarz organizasyonların başarıları ile daha da arttığını...

17.04.2012 13:40

Genç Turizmciler Derneği'nin Genel Kurulu'na katılan ve sempatik tavırlarıyla açılış konuşmasını yapan parlamentonun en genç milletvekili Bilal Macit, gençlere olan inancın her geçen gün bu tarz organizasyonların başarıları ile daha da arttığını dile getirdi.

Parlamentonun en genç milletvekili Macit, seçim sürecinde başından geçen anıları Genç Turizmciler ile paylaştı. Macit; "Gençlik, yaşın genç olması demek değildir. Gençlik, düşüncelerin genç olmasıdır. Fiziksel değil, zihinsel gençliktir. Protokol olarak bizden S beden olmamıza rağmen XL bedene girmemiz bekleniyor, ancak biz biliyoruz ki bizim farkımız kendi bedenimize uygun şekilde hareket ediyor olmamızdır." dedi.

Gençliğin, gençliğine uygun olarak davranış ve tutum sergilemesinin onun farkını ortaya koyduğunu ifade eden Macit, Genç Turizmciler Derneği'nin çalışmaları ve başarılarını takdir ederken, gençlik kavramının yazıda kalmaması gerektiğini, uygulamada da olması gerektiğine de önemle vurguladı.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Bilal Macit: Genç Olmak Fark Yaratmak Demektir. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement