Bayrama Özel Mis Gibi İndirim - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bayrama Özel Mis Gibi İndirim

Bayrama Özel Mis Gibi İndirim

Eyüp Sabri Tuncer'in birbirinden cazip fırsatları müşterileriyle buluşturduğu online alışveriş sitesinde bayrama özel yüzde 15 indirim başladı.

31.07.2013 10:35

Eyüp Sabri Tuncer'in birbirinden cazip fırsatları müşterileriyle buluşturduğu online alışveriş sitesinde bayrama özel yüzde 15 indirim başladı. Birbirinden farklı geleneksel ve modern koku çeşitlerini içeren kolonyalar başta olmak üzere, kişisel bakımdan ev bakımına kadar pek çok ürün bayram kampanyası boyunca yüzde 15 indirimli sunulacak.

Bayram kampanyasına dahil olan ürünler arasında yeni nesil hava şartlandırıcılar, ev parfümleri ve oda spreylerinden oluşan zengin ev bakım ürünleri şık birer ev hediyesi seçeneği sunarken, kolonyalar, sabunlar, losyonlar, krem ve antibakteriyel ürünler gibi kişisel bakım seçenekleri de bayramda sizin ve sevdiklerinizin mis gibi kokmasını sağlayacak.

Eyüp Sabri Tuncer'in sağlığı ön planda tutan üretim anlayışıyla geliştirilmiş doğal içerikli ürünlerin kalitesini bilenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan kampanya, Cumhuriyetin Kokusu Eau de Cologne ve aktif kampanyalı ürünler dışındaki ürünler için geçerli olacak.

Daha fazla bilgi ve online sipariş için: shop.eyupsabrituncer.com

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bayrama Özel Mis Gibi İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement