Ali Oktay Ortakaya Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Oldu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Ali Oktay Ortakaya Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Oldu

Ali Oktay Ortakaya Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Oldu

Artık Türkiye'de daha geniş bir ürün ailesi ile yer almanın yanında uzmanlığı ile şirketlerin mobil çözüm danışmanı olmayı hedefleyen şirkette, Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü görevini bundan böyle Ali Oktay Ortakaya yürütecek.

06.08.2013 11:35

Artık Türkiye'de daha geniş bir ürün ailesi ile yer almanın yanında uzmanlığı ile şirketlerin mobil çözüm danışmanı olmayı hedefleyen şirkette, Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü görevini bundan böyle Ali Oktay Ortakaya yürütecek. Sykes Türkiye, HP Türkiye ve RIM Türkiye gibi şirketlerde önemli tecrübeler edinen Ali Oktay Ortakaya, yenilenen kurumsal mobil çözümler stratejisi kapsamında uzmanlardan oluşan bir ekibi yönetecek olan Ortakaya'nın odağında ise suya, darbeye ve toza dayanıklılığı ile mobil saha çalışanların zor şartlarda en büyük yardımcısı olan ve hem Türkiye'de hem de dünya genelinde uzun yıllardır kullanılan Panasonic Toughbook ve Toughpad'lerin daha fazla müşteriye ulaştırılması olacak.

Ali Oktay Ortakaya kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu olan Ali Oktay Ortakaya, 2002 yılında Sykes Türkiye'de iş dünyasına adım attı. 2006 yılında HP Türkiye'ye katılan Ortakaya bu kurumda Görüntüleme ve Baskı Grubu'nda Kurumsal Müşteriler Teknoloji Danışmanı, Katma Değerli Ürünler Ülke Kategori ve Kanal Müdürü görevlerini yürüttükten sonra HP Ortadoğu, Akdeniz ve Afrika Bölgesi Kişisel Sistemler Grubu'nda Multiseat Kanal Geliştirme Yöneticisi olarak görev yaptı. Ali Oktay Ortakaya Panasonic Türkiye'ye katılmadan önce RIM Türkiye'de Kurumsal Satış Direktörü olarak görev yapıyordu. Evli ve bir çocuk babası Ali Oktay Ortakaya, kariyerine bundan böyle Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü olarak devam edecek.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Ali Oktay Ortakaya Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement