28 Ocak-3 Şubat Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

28 Ocak-3 Şubat Haftası Burç Yorumları

28 Ocak-3 Şubat Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

28.01.2019 14:09

KOÇ: Duygu düşünce dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. Akıllıca adımlar atmak için, mantığınızı kullanmanız gerekiyor. Genel olarak sosyalleşeceğiniz, şanslı bir hafta. Hukuki işler, yolculuklar, eğitim konularında da güzel etkiler devrede. Başınızı ani çarpmalara karşı koruyun.

BOĞA: Kariyer ve konum odaklı bir hafta sizi bekliyor. Geçmişte yapılan çalışmaların karşılığını alabilirsiniz. Ani duygu iniş çıkışları yaşayabilirsiniz. Yolculuklar, hukuksal konular veya eğitimler ilgili zorluklar oluşabilir. Kredi, miras, ek gelirler konusunda şans sizden yana.

İKİZLER: Haftaya bir iş seyahatiyle başlayabilirsiniz. Hukuki, eğitim, yolculuk konuları ana gündeminiz olabilir. Sevgilinizle veya çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili bilmediğiniz bir konu aniden önünüze gelebilir. Bekarlar evliliğe adım atabilirken, evliler aşk tazeleyebilirler.

YENGEÇ: Bu hafta olmanız gereken bir ameliyatı olabilirsiniz.Operasyon başarılı olacaktır. Kredi, miras, ek kazanç konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evlilik veya ortaklıklarda eski konuları açmak kimseye fayda vermez. Genel olarak günlük hayatta destekleyici etkiler var.

ASLAN: Evlilik veya ortaklık ile ilgili konularda farklı bir bakış açısıyla, doğru iletişimi kurabilirsiniz. Bu hafta aldatılma , yanılgıya düşme ihtimaliniz var. Dikkat. Ani bir maddi kazanım olabilir. Bekar aslanlar yeni bir aşka yelken açabilir. Evliler ise çocuklarıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirler.

BAŞAK: İş veya günlük hayatta zekice çözümler üretebilirsiniz.Bekarlar sevgililerinden ayrılabilir veya sorunlar yaşayabilirler.Evliler ise çocuklarıyla ilgili sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirler.Ailenizden gelen tam destek bu hafta sizin şansınız olacak.Kas ve kemik sağlığına dikkat.

TERAZİ: Aşk, hobiler, çocuklarla ilgili konular ana gündeminiz olabilir. Evlilikte veya ortaklıkta ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Aile içinde geçmişten gelen birikimler nedeniyle ciddi sorun çıkabilir. Yakın çevrenizden, özellikle kardeşlerinizden alacağınız destekle kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

AKREP: Ailenizle ilgileneceğiniz bir hafta.Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizde çıkan sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Derin, tutkulu duygular içinde olabilirsiniz. Maddi kazançlarınızda artış yüzünüzü güldürebilir. Günlük hayatta kafanızı ani çarpmalara karşı korumalısınız.

YAY: Geçmişten gelen bazı sorunlar kazançlarınızda düşüşe sebep olabilir. Olaylara farklı bir bakış açısı geliştirerek çözümler bulabilirsiniz. Bekar yaylar aşk konusunda, çocuğu olanlar ise çocuklarıyla ilgili olarak şanslı gelişmeler yaşayabilirler. Çocuğunuz kafasını çarpabilir, dikkat.

OĞLAK: Evlilik konularıyla ilgili olarak, geçmişten gelen sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kariyerde emek verenler yaptıkları işleriyle isimlerini duyurabilirler. Bu hafta şans oyunları oynayabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakın çevreniz bir derdinize şifa olabilirler.

KOVA: Geçmişi düşünerek içe kapanma meyline girebilirsiniz. Eski hatalar önünüze gelebilir. Ancak zekice ve mantıkla yaklaşarak bu durumdan kendinizi kurtarabilirsiniz. Yolculuk yapmak, yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevreniz bu hafta sizin şansınız olabilir.

BALIK: Kabuğunuza çekilip, farklı düşüncelere dalabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde de sorunlar çıkabileceği için, kariyere veya günlük hayatınıza odaklanırsanız sizin için daha destekleyici olabilir. Kendi yaranızı, kendiniz saracaksınız. Fazla yeme ve kilo alma meyli var. Dikkat.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 28 Ocak-3 Şubat Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement