22-28 Nisan Haftası Burç Yorumları - Son Dakika
Astroloji

22-28 Nisan Haftası Burç Yorumları

22-28 Nisan Haftası Burç Yorumları

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.

22.04.2019 11:44

KOÇ : Kariyer ve konumunuzla ilgili kaçınılmaz dönüşümler yaşayabilirsiniz. Süreç zor olabilir. Bu hafta kadınlardan alacağınız destekler, ileriye dönük olarak önünüzü açar nitelikte olacaktır. Ani bir şekilde aklınıza gelen fikirler, kazancınızı artırabilir.

BOĞA : Maddi konularla ilgili umulmadık bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kariyer sorunları ve bazı bitişler olabilir. Bir aydır devam eden kısır döngü, yerini umut verici gelişmelere bırakabilir. Ek gelir, miras, kredi konularında şanslısınız.

İKİZLER : Haftaya isteksiz başlayabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren daha iyi hissedebilirsiniz. Eşin akrabaları, yurt dışı, hukuk veya eğitim konularında mecburi sonlanmalar olabilir. Ancak eş veya ortağınızın kazançlarındaki artış sizin de yüzünüzü güldürebilir.

YENGEÇ : Kredi, miras, borç, ameliyat gibi konuları ertelemekte fayda var. İş yerinde veya günlük hayatta kadınlardan alacağınız destek kariyer ve konumunuzda bir yükseliş ile hayal ettiğiniz yere gelmenizi sağlayabilir. Bol bol gezmek isteyebilirsiniz.

ASLAN : Günlük hayatta veya sağlıkla ilgili devam eden sorunlar bu hafta biraz hafifleyecektir. Kariyeriniz veya konumunuza odaklanabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, hukuk gibi konularda kadınlardan destek alabilirsiniz. Bekarlar aşk kapınızı çalabilir.

BAŞAK : Bekarların sevgilileriyle, evlilerin çocuklarıyla ilgili devam eden sorunları bu hafta hafifleyebilir. Eş veya ortağınızla duygusal konularda ani kriz yaşama ihtimaliniz olsa da, mantıklı davranarak olayı çözebilirsiniz. Aile, ev konularında şanslısınız.

TERAZİ : Eşiniz veya ortak iş yaptığınız insanlarla ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygu - mantık dengesini kurmakta zorlanarak krizi yönetmeniz zor olabilir. Dikkat. Yakın arkadaşlar veya kardeşleriniz ise size tam destek verecekler.

AKREP : Kardeş ve yakın arkadaşlarla ilgili sıkıntılar devam edebilir. Borsa sektöründe çalışanlar doğru kararlar vererek, iyi para kazanabilirler. Evlilik veya ortaklıkla ilgili konularda olumlu anlamda ani gelişmeler olabilir. Maddi konularda şanslısınız.

YAY : Bekarlar sevgilileriyle, çocuğu olanlar da onlarla vakit geçirmek isteyebilirler. Sevdiklerinizle ani kriz çıkabilir, ancak büyümeden çözebilirsiniz. Geçmişte maddi konularda yaptığınız hataları düzeltebilirseniz, istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz.

OĞLAK : Kendinizi geçmişe dönük olarak eleştirmeye devam edebilirsiniz. Ailenizle ilgilenmek ve evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kardeş veya yakın arkadaşlarınızla sevgi bağlarınızın güçlendiğini hissedebilirsiniz. Ummadığınız yerden şans gelebilir.

KOVA : Kız kardeş veya yakın kız arkadaşınızla ilgili ani sorun çıkabilir. Ancak sevgi bağınızın gücü ve doğru iletişimle problemi aşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru maddi konulara odaklanabilirsiniz.

BALIK : İkili ilişkilerde bu hafta kadersel olaylar söz konusu. Olacaklara ve değişime uyum sağlamak akıllıca olabilir. Duygusal yaralarınızı sarabilirsiniz. İş arayanlar işe girebilirler. Çalışanlar ise zam alabilirler. Uzak yerlere yolculuk yapmak isteyebilirsiniz.

Not: Doğum haritası parmak izi gibidir. Burçlar sadece %20 sonuç verir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın.Sevgiyle kalın.

Karma Astrolog

Aysun Köşker Koç

Son Dakika Astroloji 22-28 Nisan Haftası Burç Yorumları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement