Helikopter ile Tedaviye Getirilen Çocuk, Elindeki Kuzucuğu Bırakmadı - Son Dakika
Asayiş

Helikopter ile Tedaviye Getirilen Çocuk, Elindeki Kuzucuğu Bırakmadı

Helikopter ile tedaviye getirilen çocuk, elindeki kuzucuğu bırakmadı Helikopter ile Gaziantep'e getirilen 2 yaşındaki Ali Emir Büyük, rahatsızlığına rağmen kuzu oyuncağını da elinden bırakmadıGAZİANTEP - Diyarbakır'da böbrekleri iflas etme noktasına gelen 2 yaşındaki Ali Emir Büyük, helikopter...

16.05.2017 16:06

Helikopter ile tedaviye getirilen çocuk, elindeki kuzucuğu bırakmadı

Helikopter ile Gaziantep'e getirilen 2 yaşındaki Ali Emir Büyük, rahatsızlığına rağmen kuzu oyuncağını da elinden bırakmadı

GAZİANTEP - Diyarbakır'da böbrekleri iflas etme noktasına gelen 2 yaşındaki Ali Emir Büyük, helikopter ile Gaziantep'e getirildi. Küçük çocuk, sedye ile helikopterden indirilirken, kuzucuğunu da elinden bırakmadı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'daki özel bir hastanede böbrekleri iflas ettiği belirlenmesi üzerine 2 yaşındaki Ali Emir Büyük, Sağlık Bakanlığı helikopteri ile acilen Gaziantep'e getirildi. 112'ye ait piste inen helikopterdeki Ali Emir Büyük, helikopterden indirilerek ambulansa alındı. Küçük çocuk, Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Küçük çocuk hastalığına rağmen yanında getirdiği kuzu oyuncağını da elinden bırakmadı.

Küçük çocuk, götürüldüğü hastanede acilen diyalize alındı. Tedavisi Gaziantep'te sürdürülecek olan Ali Emir Büyük'ün hastanenin Nefroloji servisinde tedavisinin sürdürüleceği belirtildi.

Helikopter ile Tedaviye Getirilen Çocuk, Elindeki Kuzucuğu Bırakmadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Helikopter ile Tedaviye Getirilen Çocuk, Elindeki Kuzucuğu Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement