Fatih'te 20 Bin Liralık Hırsızlık Kamerada - Son Dakika
Asayiş

Fatih'te 20 Bin Liralık Hırsızlık Kamerada

Fatih'te 20 bin liralık hırsızlık kameradaİSTANBUL - Fatih'te bir tesisatçıya giren hırsızlar 20 bin liralık malzemeleri çalarak kayıplara karışırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

20.03.2017 10:02

Fatih'te 20 bin liralık hırsızlık kamerada

İSTANBUL - Fatih'te bir tesisatçıya giren hırsızlar 20 bin liralık malzemeleri çalarak kayıplara karışırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün Fatih'e bağlı Çorlulu Ali Paşa Sokak'ta bulunan bir tesisatçı dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iş yeri sahibi Ahmet Tezcan, sabah iş yerine geldiğinde kapısı açık olan dükkanın harabeye döndüğünü fark etti. Aynı sokakta bulunan başka bir iş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen Tezcan, dükkanına hırsızların girdiğini görünce polise haber verdi. İş yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, hırsızlık şüphelilerinin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

Hırsızlık anı güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsızların iş yerinin kapısını açarak içeri girdikleri görülüyor. Bir süre iş yerinde kalan hırsızlar, ardından iş yerinden çıkıyor. Yaklaşık 10 dakika sonra tekrar iş yerine giren hırsızlar ardından ellerinde malzemelerle iş yerinden çıkarak kayıplara karışıyor.

Çocuklarımın rızıklarını çaldılar

20 bin liralık malzemesinin çalındığını belirten Ahmet Tezcan"Biz sabah geldiğimizde dükkanın kapısının açık olduğunu gördük. İçeriye girdiğimizde hiltilerimizin, matkaplarımızın, kaçak tespit cihazlarımızın bir miktarının çalındığını gördük. Yaklaşık 20 bin liralık malzememizin çalındığını gördük. Hemen karşı kaldırımındaki dükkanın güvenlik kamerasını inceledik. Dükkanımızı 2 kişinin soyduğunu gördük. Hırsızlar gece gelerek dükkanımızı talan etmişler. Biz çocuklarımızın rızıklarını çalmışlar. Ben çocuğumun okul masrafından kısarak malzeme alıyorum. Hırsızlar çalıyor" dedi.

Fatih'te hırsızlık arttı

Fatih'te son zamanlarda hırsızlık olaylarının arttığını belirten Tezcan," Hırsızlar 3 gündür esnaflara soyuyor. Mahalleli de tedirgin. Tekel bayiyi ve bir dekorasyon dükkanını soydular. Dükkanı harabeye çevirmişler" şeklinde konuştu.

Fatih\'te 20 Bin Liralık Hırsızlık Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Fatih'te 20 Bin Liralık Hırsızlık Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement