MÜSİAD'DAN BİAMEDİA'YA TEŞEKKÜR - Son Dakika
Advertorial

MÜSİAD'DAN BİAMEDİA'YA TEŞEKKÜR

MÜSİAD\'DAN BİAMEDİA\'YA TEŞEKKÜR

Görkemli bir geceyle 25. kuruluş yıldönümünü kutlayan MÜSİAD, yeni logosunu ve gelecek vizyonunu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile açıkladı.

12.05.2015 12:10  Güncelleme: 12:11
İlandır

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi'nde 25. Kuruluş Yıldönümü Özel Kutlama Programı'nı bir dizi etkinlikle kutladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katılım gösterdiği geceye, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ev sahipliği yaptı.

İş dünyasının buluştuğu gecede Biamedia'nın da aralarında bulunduğu ve MÜSİAD'a katkı sağlayan firmalar plaketle ödüllendirildi.

Biamedia Ajans Başkanı Elçin Erkoç plaketini, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

Anlamlı gece, fotoğraf çekmesiyle son buldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde çekilen fotoğrafta, Biamedia Ajans Başkanı Elçin Erkoç da yerini aldı.

2004 yılından bu yana reklam sektöründe hizmet veren Biamedia, 11 yıldır sektörün önde gelen, alanının lider firmalarından biri olma özelliğini koruyor.

Biamedya, başarılı çalışmalarının ve sunduğu tanıtım fırsatlarının yanı sıra farklı açılardan iş dünyasına verdiği desteklerle de tanınıyor.

Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement