Dünya devine kafa tutan Türk Firma: Kadıköy Cep Dünyası - Son Dakika
Advertorial

Dünya devine kafa tutan Türk Firma: Kadıköy Cep Dünyası

Dünya devine kafa tutan Türk Firma: Kadıköy Cep Dünyası

Birçoğumuzun elinden düşürmediği akıllı telefonlarımız artık vücudumuzun bir parçası haline geliyor. Hal böyleyken telefonlarımızda yaşadığımız arızalarda bizi derinden yaralayabiliyor.

09.07.2020 18:03  Güncelleme: 19:44
İlandır

4 Temmuz Cumartesi günü iPhone 7 telefonu açılmayan F.G, telefonunu hemen Akasya Apple Store'a götürdü ve yetkililerden "bu telefonun garantisi bitmiş ve tamir edilemez. Yenisini almanız sizin için daha iyi olur. Size yenisini 3.200 TL+KDV karşılığında verebiliriz ancak bunun sadece 6 ay garantisi olacaktır" cevabını alınca internetten araştırmaları sonucu 'nı buldu. Birçok forum sitesinde olumlu yorum aldığını gören F.G telefonunu Kadıköy Cep Dünyası'na götürdü. Burada yapılan incelemenin ardından ürünün sorunu ayrıntılı anlatıldı ve arızayla ilgili olabilecek ihtimaller ve bu ihtimallere göre tamirat fiyatı F.G'ye bildirildi. Öncelikle ABD'den bir yazılım güncellemesi gerçekleştirileceği bunun ücretinin 60 TL+KDV olduğu, eğer bu işe yaramazsa ana kartı tamir edeceklerini, bunun da 250 TL+KDV olduğu FG'ye bildirildi. Apple'dan çok daha uygun bir fiyat alan F.G. tamiratı kabul etti ve 20 dakika için de telefonun tamiratı yapıldı.

Dünya devine kafa tutan Türk Firma: Kadıköy Cep Dünyası

Müşteri memnuniyeti üzerinde Google'dan aldığı birçok ödülle adını duyuran , F.G.'nin nişanlısı O.K.'nin de telefonundaki ahize ve hoparlör arızasını ücretsiz tamir edip yeni ekran koruyucusu hediye etti.

Yaptığı kusursuz tamirat ve aldığı binlerce olumlu yorumla Dünya devlerine kafa tutan Kadıköy Cep Dünyası birçok kullanıcı tarafından tercih edilmeye devam ediyor.

Son Dakika Advertorial Dünya devine kafa tutan Türk Firma: Kadıköy Cep Dünyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement