''37 yıldır migren hastasıydı, şimdi hayata ağrısız bakıyor!'' - Son Dakika
Advertorial Sondakika

''37 yıldır migren hastasıydı, şimdi hayata ağrısız bakıyor!''

\'\'37 yıldır migren hastasıydı, şimdi hayata ağrısız bakıyor!\'\'

Türkiye'de migrenin halk arasında görülme sıklığı yüzde 16. Her 3 kadından ve 6 erkekten biri migren hastası.

04.04.2013 17:30  Güncelleme: 18:21
İlandır

Türkiye'de migrenin halk arasında görülme sıklığı yüzde 16. Her 3 kadından ve 6 erkekten biri migren hastası. Migren üzerine sayısız araştırma yapılıyor. Almanya'daki Bonn Üniversitesi'nde yapılan bilimsel araştırmalarda migren hastalığına genetik bir bozukluğun neden olduğu saptandı. Bozulan hücrelerin kılcal damarlara gönderdiği sinyaller şiddetli baş ağrılarına neden oluyor. Nano Teknolojik çip ile üretilen Jinsei Kolye, sinyallerin doğru iletilmesine ve koruyucu kalkanı sayesinde migren hastalarının ağrılarının azalmasında destek oluyor.

Bilimsel araştırmalara göre migren hastalığının kendini yenilemesinin ve tedaviye cevap vermemesinin sebebi olarak gösterilen elektro manyetik dalgalar, Jinsei tarafından emilerek vücut çevresinde oluşturduğu görünmez bir kalkan yani aura ile koruma altına alınıyor.

Kullanıcılar Kadar Doktorlar da şaşırdı!

Jinsei ile ilgili kullanıcılardan gelen yorumlarda inanılması güç ancak yaşanmış şeyler aktarılıyor. Örneğin; 37 yıldır migren ağrıları yaşayan Gönül O. Jinsei kolyeyi taktıktan sonra bir günde aldığı ilaçları 2 ay içerisinde kullanmaya başladığını ve giderek daha da azalttığını söylüyor. Yine Jinsei kullandıktan sonra yıllardır yaşadığı behçet hastalığından kurtulduğunu belirten Ayşe Y. bu duruma doktorlarının da çok şaşırdığını ifade ediyor.

Güvenilirliği İngiltere'de ispatlandı

Jinsei; bugüne kadar yapılan çalışmalar içinde resmi kurumlar ve üniversiteler tarafından belgelenen, faydaları kanıtlanmış, nano teknoloji ile desteklenmiş son teknoloji ürünüdür. İngiltere Kay Pidgeon'da yapılan bilimsel araştırma sonuçları da Jinsei'nin vücuda temas halindeyken, kendine ait yeşil bir auro enerji alanına sahip olduğunu ve Jinsei'nin insan vücudundaki etkilerini ispatladı.

Siz de Jinsei Kolye'ye linkine tıklayarak sahip olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz 0212 709 42 42 no'lu telefondan uzman yetkililerimize ulaşabilirsiniz. Memnun kalmazsanız Jinsei Kolye'nin size ulaştığı günü takip eden 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial Sondakika ''37 yıldır migren hastasıydı, şimdi hayata ağrısız bakıyor!'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement