Banvit'ten Kırmızı Lezzet Tutkunlarına Özel - Son Dakika
Advertorial Haberler

Banvit'ten Kırmızı Lezzet Tutkunlarına Özel

Banvit\'ten Kırmızı Lezzet Tutkunlarına Özel

Banvit, Banvit Kırmızı Kıyma etiketi altında kaliteli ve güvenilir hizmet ilkesini bir kere daha gözler önüne seriyor.

04.03.2014 19:10  Güncelleme: 16:21

Köfte, makarna, gözleme, çorba, karnıyarık, kuru fasulye, nohut, börek, mantı, Ali Nazik, lazanya, kebap, biber dolması, poğaça, yaprak sarma, patates yemeği, pide, söğürme ... Onunla yapılan yemekler saymakla bitmez. Yemek yapacak haliniz veya vaktiniz yoksa bile o oldu mu üzerine bir yumurta kırmak yeter!

 

 

Beslenmeye dair tüm tartışmalarda özellikle etin hijyen ve güvenli üretim koşullarına uygunluğu sorgulanır. Yıllardır Türk halkına özenle sağlıklı ve gurme lezzetler sunan Banvit, Banvit Kırmızı Kıyma etiketi altında kaliteli ve güvenilir hizmet ilkesini bir kere daha gözler önüne seriyor. Bu kıyma Banvit çiftliğinde yetişen danalardan hazırlanıyor.

 

 

Kıyma, mutfağımızın sembolü, damak tadımızı en iyi yansıtan besindir. Özellikle çocukların beslenme programında hem besin değeri hem de hazırlanabilen binbir türlü çeşidiyle sağlam bir konumu da vardır.

 

Üstelik 9 Mart’a kadar banvitburada.com’da % 20 indirimli! Banvit’ten nefis kırmızı etli tarifler, aldıkça kazandıran kampanyalar ve Lezzetçibaşı’nın eşsiz lezzet sırları için Banvitburada.com’a davetlisiniz!


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial Haberler Banvit'ten Kırmızı Lezzet Tutkunlarına Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement