Ziraat Odası Başkanı Kardeşinin Katilini Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Ziraat Odası Başkanı Kardeşinin Katilini Öldürdü

Ziraat odası başkanı kardeşinin katilini öldürdü Konya'nın Seydişehir İlçesi Ziraat Odası Başkanı, 2005 yılında kardeşini öldürdükten sonra cezaevine giren ve yaklaşık 1 yıl önce hapisten çıkan şahsı vurarak öldürdükten sonra jandarmaya teslim olduKONYA - Konya'nın Seydişehir ilçesinde ziraat...

27.10.2017 10:51

Ziraat odası başkanı kardeşinin katilini öldürdü

Konya'nın Seydişehir İlçesi Ziraat Odası Başkanı, 2005 yılında kardeşini öldürdükten sonra cezaevine giren ve yaklaşık 1 yıl önce hapisten çıkan şahsı vurarak öldürdükten sonra jandarmaya teslim oldu

KONYA - Konya'nın Seydişehir ilçesinde ziraat odası başkanı, kardeşinin katilini vurarak öldürdükten sonra yetkilileri arayarak kendini ihbar etti ve teslim oldu.

Olay, saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ü, 2005 yılında kardeşini öldürdüğü iddiası ile tutuklanan ve yaklaşık bir yıl önce cezaevinden tahliye olan aralarında husumet bulunan Mehmet Emin Kaya'yı Merkez Camisi önünde tabanca ile vurdu. Ahmet Ü, olay sonrası cep telefonu ile yetkilileri arayarak haber verirken, jandarmaya giderek teslim oldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Mehmet Emin Kaya'nın hayatını kaybettiğini tespit ederken, jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mehmet Emin Kaya'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayet şüphelisi Ahmet Ü'nün, jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Ziraat Odası Başkanı Kardeşinin Katilini Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ziraat Odası Başkanı Kardeşinin Katilini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement