Yaralanan Kızını Gören Baba Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika
3. Sayfa

Yaralanan Kızını Gören Baba Sinir Krizi Geçirdi

Yaralanan Kızını Gören Baba Sinir Krizi Geçirdi

İstanbul Kabataş'ta bir taksi yolun karşısına geçmek isteyen genç kıza çarptı. Kazayı duyup olay yerine gelen baba kızını görünce sinir krizi geçirdi.

02.02.2016 15:34  Güncelleme: 20:56

Beyoğlu Kabataş'ta yolun karşısına geçmeyen genç kız bir taksinin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine gelen genç kızın babası sinir krizi geçirdi.

TAKSİ KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

Kaza saat 12: 00 sıralarında Kabataş Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre kırmızı ışıkta geçen Yunus Emre Başarslan'ın kullandığı taksi, Özge Yılmaz adlı genç kıza çarptı.

YOL KENARINA SAVRULDU

Çarpmanın etkisiyle elinde taşıdığı valizle birlikte yol kenarına savrulan genç kız yaralandı. Yaralı kızın yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu.

BABASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Vatandaşlar bir yandan sağlık ekiplerine haber verirken bir yandan da Yılmaz'ın babasına haber verdi. Sağlık ekiplerinin yaralı kıza yaptığı ilk müdahale sırasında olay yerine gelen baba sinir krizi geçirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Daha sonra kızının yanına gelen baba gözyaşlarına hakim olamadı. Sedye ile ambulansa taşınan yaralı genç kız hastaneye kaldırıldı. Kazayı gördüğünü söyleyen bir kadın, 'Taksi çarptı. Çok hızlı geliyordu, kırmızı ışıkta geçti" dedi .

TAKSİCİ GÖZALTINA ALINDI

Kırmızı ışıkta geçip kazaya neden olduğu iddia edilen taksi sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Yaralanan Kızını Gören Baba Sinir Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • TC Nefer: Allahım kimseyi evladı ile sınamasın 16 0 Yanıtla
  • taksisavar: BU TAKSİCİLERİN ÇOĞU BÖYLE NE YAYA YA SAYGILARI VAR NEDE DİĞER ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE İNSAN DÜŞÜNÜR BUNDAN PARA KAZANDIĞINIDA ONA GÖRE SÜRER ACABA ALSDIKLARI PARAYI HELEL GÖRÜYOLAR MI 15 0 Yanıtla
  • Aybars : benim kardeşimde 23 gün önce aynı böyle bir dangalak yüzünden şuanda hala yoğun bakımda yatıyor Allah belanı versin.Genç arkadaşıma acil şifalar diliyorum 12 0 Yanıtla
  • T-bag: Kırmızı ışıkta geçene 5000 tl hız yapana 10000 tl ceza versinler bakalım kaza oluyormu para cezası diyorum hapis demiyorum çünkü para bunlar için hapis cezasından daha önemli 12 0 Yanıtla
  • Erdal: Bu taksicilerin cogu kendini bir halt sanan issiz gucsuz kurallara uymayan insanlar. En agir sekilde cezalandirilsin akli basina gelsin 6 0 Yanıtla
  • 15 yıl sonra: halil galiba sen baba değilsin 3 2 Yanıtla
  • bcb: gozlerim doldu iyidir insallah :( 5 0 Yanıtla
  • kaan : bunlara.......... 4 0 Yanıtla

Advertisement