Polisten kaçan belediye müdürü silah çekti! Araçtan uyuşturucu çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Polisten kaçan belediye müdürü silah çekti! Araçtan uyuşturucu çıktı

Adana'da uygulama yapan polisin dur ihtarına uymayarak kaçan, daha sonra yakalanınca silah çekerek polise "Sizi geberteceğim" sözleriyle tokat atmaya çalışan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı. Belediyenin kiralık aracında ise 28 gram bonzai ele geçirildi.

21.04.2024 10:24  Güncelleme: 10:27

Adana'da polis çevirmesinden kaçtıktan sonra, yakalanınca silah çekip tokat atmaya çalışan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı. Yanındaki 2 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken belediye aracında bonzai bulundu.

DUR İHTARINA UYMAYIP KAÇTI

Seyhan ilçesinde 20 Nisan günü iddiaya göre polis ekipleri uygulama yapmaya başladı. Bir süre sora polis bulvardan gelen kamyoneti durdurmak istedi. Ancak dur ihtarına rağmen kamyonetin sürücüsü infaz koruma memuru Mehmet Ali Ş. durmayarak yoluna devam etti.

"SİZİ GEBERTECEĞİM"

Polis ekipleriyle araç arasında bir süre yaşanan kovalamaca sonrasında kamyonet durduruldu. Kamyonette bulunan Mehmet Ali Ş., Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Ş. ve Ahmet B. araçtan inmedi. Müdür Selahattin Ş. araca yaklaşan polise tokat atmaya çalışıp elini beline atarak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye bağırarak silah çıkartıp polise doğrulttu.

POLİS BİBER GAZI KULLANDI

Polis şahsa biber gazı sıkıp etkisiz hale getirip silahı aldı. Ancak şahıs polise yumruk ve tekme atarak mukavemet göstermeye devam etti. Diğer iki şahıs da Selahattin Ş.'yi kurtarmak için polise mukavemet gösterince polis biber gazı kullandı.

28 GRAM BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

Mehmet Ali Ş. etkisiz hale getirilirken, diğer şahıs yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polis şahsı da kovalama sonrası yakaladı. 3 şahıs da gözaltına alındı. Polis Selahattin Ş.'nin polise doğrulttuğu silaha el koydu. Araçta yapılan aramada ise 28 gram bonzai ele geçirildi. Sürücüye de alkollü araç kullanmaktan işlem yapılarak araçta bağlandı.

BELEDİYENİN KİRALIK ARACI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Aracın Seyhan Belediyesinin kiralık aracı olduğu ortaya çıkarken polis zanlıların ifadesini aldıktan sonra "dur ihtarına uymama, görevli memura mukavemet, tehdit, hakaret, görevli memuru silah doğrultma, uyuşturucu bulundurma" suçlarından adliyeye sevk etti. Şüphelilerden Selahattin Ş. tutuklanırken, diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polise silah çeken Seyhan Belediyesi Müdürü tutuklandı! Araçtan uyuşturucu çıktı
Polise silah çeken Seyhan Belediyesi Müdürü tutuklandı! Araçtan uyuşturucu çıktı
Polisten kaçan belediye müdürü silah çekti! Araçtan uyuşturucu çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polisten kaçan belediye müdürü silah çekti! Araçtan uyuşturucu çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Zafer El: Elinize sağlık bileğinize kuvvet kılıcınız keskin Allah yar ve yardımcınız olsun 114 1 Yanıtla
  • Şahin kaya: Gram kilo ne olduğu bellisiz, her haberiniz bu tarz kelime hatalarıyla dolu . Hazırlanan yazının son kontrolü yapılıp öyle yayınlanması gerekmiyor mu . Kalite bunu gerektirir!!! 87 3 Yanıtla
    Serkan Polat: Ben 28 e takildim o dogrumu acaba 13 1
  • V. A.: Chp belediyesi içindeki çürükleri ayıklamalı. Akp de de aynı şekilde. Kardeşim insan olmak cok mu zor. Helal kazanmak, halka hizmet etmek, dürüst olmak, vatanını sevmek çok mu zor ya.. 52 0 Yanıtla
  • Murat Zor: bunun chp si akp si yok Allah'tan korkmuyorsa ger haltı işler 35 0 Yanıtla
  • Taner Ozkaya: CHP li normal yani böyle şeyler 18 12 Yanıtla
    Oğuz Özen: Şu söylediğin lafa bak milyonlarca insana hakaret ediyorsun biri sana sempatizan olduğun bir partiniin adıyla aynı ifadede bulunsa hoşuma gidermi yazık sizi tanımıyorum ama hiç yakıştıramadım 10 3
  • Aykut Türkmen: Gram mı kilo mu. Doğru dürüst yazım yapın. 24 1 Yanıtla
  • Rıdvan Coşgun: 28 Gram mı ? 28 kilo mu bonzai ( her ikiside suç ) olduğuna haberi paylaşan bir karar versin ... 13 0 Yanıtla

Advertisement