11 yaşındaki çocuk, kullandığı motosiklete minibüsün çarpması sonucu öldü - Son Dakika
3. Sayfa

11 yaşındaki çocuk, kullandığı motosiklete minibüsün çarpması sonucu öldü

11 yaşındaki çocuk, kullandığı motosiklete minibüsün çarpması sonucu öldü

Uşak'ta 11 yaşındaki çocuğun kullandığı motosiklet, kavşakta otomobille çarpıştı. Olay yerine çağrılan ekipler tarafından hastaneye kaldırılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

17.09.2021 22:04  Güncelleme: 00:25

Uşak'ta yürek yakan bir olay yaşandı. 11 yaşındaki çocuk, kullandığı motosikletin minibüsle çarpışması sonucu meydana gelen kaza nedeniyle yaşamını yitirdi.

KAVŞAKTAN YOLA ÇIKTI

Denizli yönüne gitmekte olan C.A. (57) yönetimindeki 20 F 1171 plakalı minibüs, Pınarbaşı beldesinde kavşaktan yola çıkan O. Ç. (11) idaresindeki plakasız motosiklete çarptı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sivaslı Devlet Hastanesine kaldırılan O.C, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Minibüs sürücüsü C.A, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa 11 yaşındaki çocuk, kullandığı motosiklete minibüsün çarpması sonucu öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Malesef bilhassa ege bölgesinde küçücük çocuklar motosiklet kullanıyorlar,ve her türlü kaza sebebi olacak hareketleri yapiyorlar. Ehliyeti olanların oranı motosiklette yetişkin bile olsa çok düşük. Trafik polislerinin birgün olsun kontrol ettiklerini görmedim.Bunlarin ailelerine en ağır ceza verilmediği sürece bu cehaletle daha çok ölen olur. 2 0 Yanıtla

Advertisement