Travestilerin Tüfekli, Sopalı Kavgası Kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Travestilerin Tüfekli, Sopalı Kavgası Kamerada

Afyonkarahisar'da travestilerle yoldan geçen 3 kişi arasında kavga çıktı. İki tarafın birbirine tüfek dipçiği ve beyzbol sopasıyla saldırdığı anlar kameraya yansıdı.

04.04.2018 23:37  Güncelleme: 00:28

Afyonkarahisar'da travestilerle bir grup arasında kavga çıktı. İki tarafın birbirine tüfek dipçiği ve sopayla saldırma anı kameraya yansıdı.

TRAVESTİLERİN ARACININ ÖNÜNÜ KESTİLER

Edinilen bilgiye göre olay, Erenler Mahallesi, Gençlik Parkı civarında meydana geldi. Önceki gün gece geç saatlerde, yolun ortasında duran otomobilden inen 2 travesti ve bir şahıs, önlerinde duran 3 şahıs ile tartıştıktan sonra bir anda birbirlerine saldırdı.

BEYZBOL SOPASIYLA DAYAK ATTI

Ardından travestilerden biri uzun namlulu bir tüfekle karşı gruptan 2 kişiye vurdu. Şahıslar aldıkları darbeler ile yere düştü. Araca koşan bir kişi ise, travesti arkadaşlarının dövdüğü şahıslara arabadan aldığı beyzbol sopasıyla vurdu. Karşı gruptaki şahıslardan biri, travestinin elinden tüfeği alarak arabaya doğru kovaladığı travestileri dipçikle darp etti.

KAVGA ANI KAMERAYA YANSIDI

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederken, travestiler ve karşı grup yeniden tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Olay anı çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansırken, kavgaya karışan taraflar polis ekiplerince gözaltı alındı.

Travestilerin Tüfekli, Sopalı Kavgası Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Travestilerin Tüfekli, Sopalı Kavgası Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Nil: Lütfen travestilere hoşgörü olun onlar hayatta kalabilmek için büyük savaşlar veriyorlar bu kadar kötülüğün sardığı dünyada onlar çok masum normal kadınlar bile kendini koruyamazken onlar kaç kişinin çirkin emellerine maruz kalıyor onlardan bir aileden geldi unutmayalım gasp tecavüz cinayet sapkın fantezilerin kurbanı her bayan olabilir ama onlar açık hedef halindeler yazık günahtır bu vatan kimleri bağrına basmadi ki onlar da Bizim insanımız çok görmeyin zaten hiç bir sosyal hakları işleri güvenceleri yok el insaf 11 11 Yanıtla
  • hıyarto: yer yine adana maalesef 1 7 Yanıtla
  • düşinist: ülkemin pislikleri... 4 3 Yanıtla
  • UYAN UYAN: Afyon halkı ne yapıyor acaba? Video iki dakikalık ki ara ara kesik, bunun önceside sonrasıda var. Milletin hoşuna mı gidiyor bunların bağırıp çağırıp kavga etmesi? Arasanıza polisi, polis 1 dakikalık mesafede zaten. Ne vurdum duymaz ne korkak insanlarsınız lan!Köpekler gibi iki üç kişi bir araya gelince aslan kesilip evde tek kalınca kedi gibi pusmayın! 6 1 Yanıtla
  • Nil: Ülkenin tapusu sende mi senide Afrika'ya Serengeti ye sürmek lazım 2 4 Yanıtla
  • Yorgo : atanızın kemiklerini sızlatmayın kan. 3 2 Yanıtla
  • Pınar: hahahahahahahahahahahaha 2 3 Yanıtla
  • Afyon çocuğu: Afyon çocuğuyum her yerde çarpışırım 2 2 Yanıtla
  • Churrascaria: Kavgadan cok kameraya kaydedenler heyecanlanmis. 4 0 Yanıtla

Advertisement