Tır Minibüse Çarptı: 5 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Tır Minibüse Çarptı: 5 Yaralı

Tır minibüse çarptı: 5 yaralı Tır sürücüsü, cam kırılarak kurtarıldıKARABÜK - Karabük'te Tır ve minibüsün karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, Tır sürücüsü ise itfaiyenin camı kırması ile kurtarıldı.

18.05.2017 20:27

Tır minibüse çarptı: 5 yaralı

Tır sürücüsü, cam kırılarak kurtarıldı

KARABÜK - Karabük'te Tır ve minibüsün karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, Tır sürücüsü ise itfaiyenin camı kırması ile kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, D-755 karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Karabük istikametine seyir halinde olan Gökhan Özer idaresinde 06 FZ 4523 plakalı tır, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce bariyerlere ardından yolun sağ tarafından gelen Murat Özdemir idaresindeki 78 SD 586 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan Tır istinat duvarına vurduktan sonra durabildi.

"Cam kırılarak kurtarıldı"

Kaza sonrası sağ kapısı duvara dayanan ve şoför kapısının sıkıştığı tır sürücüsü araçtan çıkarılamayınca durum Karabük Belediyesi kaza kırım ekibine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler sıkışan kapıyı açmakta sorun yaşayınca sürücü kapı camının kırılmasını istedi. İtfaiye ekiplerinin levye demiri ile camı kırmasının ardından sürücü Özer Tır'dan çıkarıldı. Kazada yaralanan sürücüler Özer ve Özdemir'in yanı sıra minibüste bulunan Musa Dursunlar (46), Bülent Dursun ve Ramazan Kahreman olay yerine gelen ambulanslara Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili trafik ekipleri inceleme başlattı.

Tır Minibüse Çarptı: 5 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tır Minibüse Çarptı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement