Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihar girişiminde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihar girişiminde bulundu

Tekirdağ'da 25 yaşındaki bir kişi, evde tartıştığı babasını 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra intihara kalkışan şahıs, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

17.12.2023 17:47  Güncelleme: 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da 25 yaşındaki bir kişi, tartıştığı babasını 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihara teşebbüs etti.

BABASINI ÖLDÜRÜP İNTİHARA KALKIŞTI

Olay, Saray ilçesi Ayaspaşa Mahallesi Nazırlar Caddesi üzerinde bulunan apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. Alınan bilgilere göre eşinden ayrı olan ve yalnız yaşayan 4 çocuk babası 55 yaşındaki Nazım Başargan ile psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 25 yaşındaki oğlu Cem Başargan ile bilinmeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında oğul Başargan babası Nazım Başargan'ı eline aldığı bıçakla 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Babasını öldüren Başargan, cinayeti işlediği bıçakla bileklerini keserek intihara teşebbüs etti.

Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı
Nazım Başargan

CİNAYETİ KENDİSİ İHBAR ETTİ

Oğul Başargan bileklerini kesmesinin ardından 112 Acil Servis Ekiplerini arayarak babasını bıçakladığını söyleyip yardım istedi. Polis ekipleri ile birlikte olay yerine giden acil servis ekipleri Nazım Başargan'ın öldüğünü tespit ederken cinayet zanlısı hafif yaralı oğul Başargan olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak tedavisi yapılmak üzere önce hastaneye oradan Yeni Mahalle Polis Karakoluna götürüldü.

Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı

Nazım Başargan'ın cenazesi ise olay yeri inceleme ekipleri ve Saray Cumhuriyet Savcısının ön incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis ekiplerinin cinayet ile ilgili soruşturması sürüyor.

Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı
Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihar girişiminde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Babasını defalarca bıçaklayarak öldürüp intihar girişiminde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement