Son dakika haberleri... - Tekirdağ'da alacak verecek davasında kan aktı: 1 ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Son dakika haberleri... - Tekirdağ'da alacak verecek davasında kan aktı: 1 ölü

Son dakika haberlerine göre - Tekirdağ'da alacak verecek davasında kan aktı: 1 ölü Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinde alacak verecek meselesi sebebiyle silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

30.11.2020 18:28  Güncelleme: 21:10

- Tekirdağ'da alacak verecek davasında kan aktı: 1 ölü

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesinde alacak verecek meselesi sebebiyle silahla vurulan bir kişi hayatını kaybetti. Şahsı vurduktan sonra kaçan zanlı ise yakalanıp sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Tekirdağ'ın merkezi İlçesi Süleymamnpaşa'ya bağlı Altınova Mahallesinde bulunan bir sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre araç içinde kanlar içerisinde hareketsiz yatan bir şahsın olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede arabada kanlar içerisinde hareketsiz yatan şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Şahsı öldüren tabanca ağaçlık alanda bulundu

Polis ekiplerince çevrede ve araçta yapılan aramada yerde 1 adet boş kovan olduğu ve aracın sağ ön kapısında 1 adet kurşun deliği olduğu görüldü. Bölgede araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri, silahla vurularak hayatını kaybeden şahsın 38 yaşındaki N.K. olduğunu tespit etti. N.K.'nin vurulduğu tabanca ise ağaçlık alanda bulundu.

Dükkanında yakalandı

Konuyla ilgili yapılan araştırma ve çalışmaların devamında olayı 35 yaşındaki N.T.'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. İkili arasındaki görüşmelere de ulaşan polis ekipleri, hayatını kaybeden N.K.'nin iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle N.T. isimli şahısla buluştuğu, olayın buluşma esnasında çıkan tartışma sonucu meydana geldiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ve Süleymanpaşa Suç Araştırma ekiplerince ortak yapılan çalışmada şüpheli şahıs Ertuğrul Mahallesinde bulunan tütüncü dükkanında yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın alınan ilk ifadesinde olayı alacak verecek mevzusundan dolayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adalet Saray'ında mahkemeye çıkarılan N.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son dakika haberleri... - Tekirdağ\'da alacak verecek davasında kan aktı: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Son dakika haberleri... - Tekirdağ'da alacak verecek davasında kan aktı: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement