Köydeki tartışma kanlı bitti! Yaşlı adam önce komşusunu sonra kendini vurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Köydeki tartışma kanlı bitti! Yaşlı adam önce komşusunu sonra kendini vurdu

Köydeki tartışma kanlı bitti! Yaşlı adam önce komşusunu sonra kendini vurdu

Çorum'un Osmancık ilçesinde bahçeleri yan yana olan iki komşu arasında başlayan tartışma kanlı bitti. Sinirine hakim olamayan yaşlı adam önce komşunu, ardından kendini vurdu.

11.03.2023 20:43  Güncelleme: 21:14

Osmancık'a bağlı İnal köyünde meydana gelen olayda, bahçeleri yan yana olan Ömer Fidan (65) ve Nuh Helva (70) bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. İkili arasında çıkan tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Nuh Helva, arabasında bulunan silahı alarak komşusu Ömer Fidan'ı vurdu. Nuh Helva daha sonra aynı silahla kendine ateş ederek intihar girişimde bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşananları görenler olayı jandarma ekiplerine bildirdi. Köye giden jandarma, sağlık ekiplerini aradı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan iki komşu önce Osmancık Devlet Hastanesine, ardından Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Köydeki tartışma kanlı bitti! Yaşlı adam önce komşusunu sonra kendini vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sait acar: İşte,bu insanlar hırs uğruna,benim olacak sevdasını kapılarak cinayet işliyorlar.Bu yaştan sonra dünya sizin olsa ne yazar.Demek ki insanlarımızı inanç zayıflığı almış gidiyor. 1 1 Yanıtla

Advertisement