Takip Ettikleri Araçtan 17 Saniyede 25 Bin TL'yi Çalan Hırsızlar Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Takip Ettikleri Araçtan 17 Saniyede 25 Bin TL'yi Çalan Hırsızlar Kamerada

Takip ettikleri araçtan 17 saniyede 25 bin TL'yi çalan hırsızlar kamerada Gaziantep'te bir hırsız, 17 saniyede takip ettikleri aracın camını kırıp, içerideki 25 bin TL'yi alarak kayıplara karıştıGAZİANTEP - Gaziantep'te yaşanan hırsızlık olayında faili belirlenemeyen bir şahıs, 17 saniye...

20.11.2017 15:23

Takip ettikleri araçtan 17 saniyede 25 bin TL'yi çalan hırsızlar kamerada

Gaziantep'te bir hırsız, 17 saniyede takip ettikleri aracın camını kırıp, içerideki 25 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı

GAZİANTEP - Gaziantep'te yaşanan hırsızlık olayında faili belirlenemeyen bir şahıs, 17 saniye içerisinde aracın camını kırarak, içeride bulunan 25 bin TL'yi alıp, kayıplara karıştı. Hızlı hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Beylerbeyi Mahallesi 38 bin 54 nolu sokakta alçı malzemeleri satan iş yeri sahibi İbrahim Yolcu, iş yerine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan bankadan çektiği 25 bin lirasını hırsızlara kaptırdı. Olay günü 25 bin TL'yi bankadan çeken İbrahim Yolcu, parayı içeride bıraktığı aracını iş yerinin önüne park etti. Arkasından gelen bir başka araçtan inen bir kişi tarafından aracın camı kırılarak, poşette bulunan 25 bin TL alındı. Kimliği belirlenemeyen şahıslar, para ile birlikte kayıplara karıştı.

Polis, olayın ardından polis iş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyerek, şahısların kimliklerini belirleyebilmek için çalışma başlattı.

İlk deneme yarım kaldı

İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise şahsın 17 saniyede işi bitirdikleri görüldü. İbrahim Yolcu'nun otomobilini takip ettikleri tahmin edilen şahıslar, aracını park eden Yolcu'nun paraların bulunduğu poşeti yanına almadığını görünce hırsızlık için hazırlıklara başladı. Şahıslar, içerisinde bulunduğu araç ile geri geri gelerek, Yolcu'nun otomobilin arkasına yanaştı. Otomobildeki parayı almak için park edilen araçtan inen şahıs, son anda iş yeri önünde duran Mustafa Yolcu'yu gördü.

Her şey 17 saniyede bitti

İlk denemesi başarısız sonuçlanan şahıslar, ikinci hamle için harekete geçti. Aracı hareket ettiren zanlılar, İbrahim Yolcu'nun otomobilin yanında durdu. Mustafa Yolcu'nun da içeri girmesinin ardından ise aracından inen şahıs, saniyeler içerisinde otomobilin camını kırıp, koltuk üzerindeki parayı aldı.

Şahsın, kendi aracından inip, diğer otomobilin camını kırıp, parayı aldıktan sonra tekrar kendi aracına binmesi ise sadece 17 saniye sürdü. Şahıs, saniyeler içerisinde gözden kayboldu.

Takip Ettikleri Araçtan 17 Saniyede 25 Bin TL\'yi Çalan Hırsızlar Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Takip Ettikleri Araçtan 17 Saniyede 25 Bin TL'yi Çalan Hırsızlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement