Suriyeli Kadının Çantasını Kapıp Kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Suriyeli Kadının Çantasını Kapıp Kaçtı

Suriyeli Kadının Çantasını Kapıp Kaçtı

Adana'da Suriyeli 20 yaşındaki Hiyam Cemal'in omzundaki çantayı kapıp kaçan 21 yaşındaki Faruk Dursun, polis tarafından yakalandı.

24.02.2016 14:00  Güncelleme: 14:25

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Dedekorkut Mahallesi'ndeki Çukurova Caddesi'nde 15 Şubat'ta meydana gelen olayda, Adviye Beyc ile kızı Hiyam Cemal'in arkasından yaklaşan Faruk Dursun, genç kadının omzundaki çantayı kapıp kaçtı.

Çantayı alan saldırgan, duvardan atlayıp Asri Mezarlığa girdi. Ekiplerin yaptığı araştırmalara rağmen Faruk Dursun izini kaybettirdi. Çantasında 200 TL para, Göç İdaresi Müdürlüğü'nce verilen geçici kimlik kartı ve cep telefonu bulunan Hiyam Cemal, şikayetçi oldu.

KAPKAÇ ZANLISININ EVİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Eşkali belirlenen kapkaç zanlısını yakalamak için çalışma başlatan polis, dün evine operasyon düzenledi. Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak ile hırsızlık suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan Dursun, gözaltına alındı.

Zanlı, madde bağımlısı olduğunu ve uyuşturucu alabilmek için para bulmak zorunda kaldığını söyleyerek, "Kapkaç yaptım, çantadan çıkan para ile uyuşturucu aldım. Telefonu da sattım" dedi.

Dursun, ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Suriyeli Kadının Çantasını Kapıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement