TEM'e köpeğin görmesi zincirleme kazaya neden oldu! 12 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

TEM'e köpeğin görmesi zincirleme kazaya neden oldu! 12 yaralı

Sultanbeyli TEM Otoyolu'nda karşıya geçmeye çalışan bir köpek, zincirleme bir kaza meydana getirdi. Kazada 12 kişi yaralandı. Olay, İstanbul Sultanbeyli TEM Otoyolu Ankara istikametinde saat 22.30 sıralarında gerçekleşti. Bir sokak köpeği TEM Otoyolu'ndan karşıya geçmeye çalışırken bir araca çarptı. Ardından aynı yönde seyreden diğer araçlar da bu araca çarparak zincirleme bir kaza yaşandı. Kazada 12 kişi yaralandı ve köpek olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastanelere kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı.

04.02.2024 03:15  Güncelleme: 08:58

Sultanbeyli TEM Otoyolu'nda karşıya geçmeye çalışan köpek, zincirleme kazaya neden oldu. Meydana gelen kazada 12 kişi yaralandı.

KÖPEK KARŞIYA GEÇERKEN ARAÇLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Saat 22.30 sıralarında İstanbul Sultanbeyli TEM Otoyolu Ankara istikametinde sokak köpeğinin TEM Otoyolu'ndan karşıya geçmeye çalıştığı sırada hızla gelen ismi öğrenilemeyen 07 ALL 572 plakalı araç çarptı. Arkasından aynı istikamette gelen araçlar otomobile çarparak zincirleme kazaya neden oldu.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

3 aracın karıştığı zincirleme kazada 12 kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle köpek olay yerinde telef oldu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine polis ekiplerine sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralıları sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin yaralılara müdahalesinin ardından çevrede bulunan hastanelere sevk etti. Polis olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Kaza sonrası olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Sultanbeyli TEM'de köpek zincirleme kazaya neden oldu: 12 yaralı
Sultanbeyli TEM'de köpek zincirleme kazaya neden oldu: 12 yaralı
TEM\'e köpeğin görmesi zincirleme kazaya neden oldu! 12 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM'e köpeğin görmesi zincirleme kazaya neden oldu! 12 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • mücahid: Ekremin umurunda değilde sokak köpekleri, sultanbeyli belediye başkanı ne iş yapıyor? 70 18 Yanıtla
    Nurettin Solak: bıraz zekanı test ettirsen iyi olur orası ne Ekrem in ne Sultanbeyli belediyesinin orası karayolları na ait 6 0
  • İSMAİL KILINÇ: Nedir bu insanoğlunun köpekten çektikleri 20 12 Yanıtla
  • Mehtap uzdil: ÜZÜCÜ BİR KAZA… DUYARLI SÜRÜCÜLER KÖPEĞE VURMAMAK İÇİN MÜCADELE VERİYOR, YAZIK O CANDA O YOLA NASIL GELDİ KİMBİLİR ODA SAŞIRDI BELLİ Kİ CANINI KURTARMAK İSTEMIS.. 23 6 Yanıtla
  • Hakan Uzuner: Görmesi değil, girmesi yazılacak... 18 1 Yanıtla

Advertisement