Silahlı soyguncu, ''Helal kazanç'' vurgulu paylaşım yapmış - Son Dakika
3.Sayfa

Silahlı soyguncu, ''Helal kazanç'' vurgulu paylaşım yapmış

Giresun'da bir kuyumcudaki maskeli ve silahlı soygunla ilgili tutuklanan Ethem B.'nin sosyal medyada, ''Yapacağınız hayırları helal kazançlarınızdan yapın, haram ve yalandan elde ettiniz hayrın size sevabı olmaz. Cuma gününün hayrı bereketi üzerinize olsun, Hayırlı Cumalar'' paylaşımında bulunduğu ortaya çıktı.

20.04.2024 22:11  Güncelleme: 22:44

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcudaki maske ve silahlı soygunla ilgili tutuklanan 3 kişiden biri olan Ethem B.'nin daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.

SİLAHLI SOYGUNCUDAN "HELAL KAZANÇ" VURGULU PAYLAŞIM

Önceki gün silahlı meydana gelen silahlı soygunla ilgili tutuklanan şüphelilerden Ethem B.'nin sosyal medya hesabında dürüstlük ve helal kazancın önemine vurgu yaparak paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Tutuklanan zanlı Ethem B.'nin Cuma günü sosyal medya hesabından, "Yapacağınız hayırları helal kazançlarınızdan yapın, haram ve yalandan elde ettiniz hayrın size sevabı olmaz. Cuma gününün hayrı bereketi üzerinize olsun, Hayırlı Cumalar" paylaşımında bulunduğu görüldü.

Öte yandan, kendine ait bir web sayfasında içerik üreticisi olan ve seçim döneminde siyasilerle program yapan Ethem B.'nin aynı zamanda Kuyumcukent'te eşine ait bir gümüş, altın tamir, bakım ve satış yeri olduğu da öğrenildi.

Kuyumcudan soygun yapan zanlının sosyal medya paylaşımı dikkat çekti
Silahlı soyguncu, \'\'Helal kazanç\'\' vurgulu paylaşım yapmış
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Silahlı soyguncu, ''Helal kazanç'' vurgulu paylaşım yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • V. A.: Adam akepeyi özetlemiş.. 182 80 Yanıtla
    Alper Elma: senin zihniyetine aynı olduğu aşikar 54 65 Mert kursun : chp kac kac önde üst alalımmı maca arkadas chp nin maskotu 1 0 Ay Yıldız: Sen dahil hepinizde aynisiniz.Besmele getirip içki içersiniz,ona buna iftira atarsiniz, 0 0 Gakko 23: Benci senin gibi kansızı özetlemiş 0 0 Zerrin Karakütük: iktidarı organize suç örgütü gibi suçlayarak siyaset yaptılar sende inandın bu ülkede iktidar her zaman kızıl Sultan 0 0
  • Erkut Köse: Eeee buda o zaman takıcı filan işinde 28 0 Yanıtla
  • Şeref Yazıcıoğlu : Adam ölümü göze almış nesi haram yandılar gibi beleşti hırsızlardan degil 3 8 Yanıtla
  • Hakan Kulah: Böyle adamlar çoğaldı bu aralar 6 0 Yanıtla
  • Taner Ozkaya: CHP gibi her ayak var 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement