Uşak'ta şüpheli ölüm! Yaşlı adam evinde bıçaklamış halde bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Uşak'ta şüpheli ölüm! Yaşlı adam evinde bıçaklamış halde bulundu

Uşak'ta yalnız yaşayan yaşlı adam evinde bıçaklanmış halde bulundu. Şüpheli ölüm üzerine jandarma soruşturma başlattı.

03.09.2020 02:48  Güncelleme: 10:45

Uşak'ın Sivaslı ilçesinde yalnız yaşayan 76 yaşındaki İbrahim Kaynak evinde ölü bulundu. Komşusunun yemek vermeye gittiği esnada fark edilen olayda emniyet güçleri geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

VÜCUDUNDA ÇEŞİTLİ YARALAR TESPİT EDİLDİ

Alınan bilgiye göre, Azizler köyü sakinlerinden M.Y., yemek vermek için yalnız yaşayan komşusu İbrahim Kaynak'ın (76) evine gitti. Kaynak'ın evinin pencere camlarının kırık olduğunu ve içeriden ses gelmediğini fark eden M.Y., durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemelerde yaşlı adamın vücudunun çeşitli yerlerinde kesici aletle oluştuğu tahmin edilen yaralar tespit edildi.

BOĞUŞMA İZLERİNE RASTLANDI

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri Kaynak'ın hayatını kaybettiği belirledi. Yapılan incelemede, evde bir boğuşma yaşandığı ve Kaynak'ın vücudunun çeşitli noktalarında kesici aletle oluşan yaralar olduğu tespit edildi. Kaynak'ın cenazesi incelenmesinin ardından Sivaslı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, olaya ilişkin şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Uşak\'ta şüpheli ölüm! Yaşlı adam evinde bıçaklamış halde bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Uşak'ta şüpheli ölüm! Yaşlı adam evinde bıçaklamış halde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement