5 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü! Oyun oynarken içine girdiği çamaşır makinesi sonu oldu - Son Dakika
3.Sayfa

5 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü! Oyun oynarken içine girdiği çamaşır makinesi sonu oldu

Kastamonu'nda oyun oynamak için çamaşır makinesinin içindeki çamaşırların arasına saklanan 5 yaşındaki çocuk, durumdan habersiz olan annesinin makineyi çalıştırmasıyla hayatını kaybetti.

13.11.2021 17:37  Güncelleme: 21:12

Araç ilçesi Çay Mahallesi'nde yaşayan 5 yaşındaki Mert E., evde oyun oynadığı sırada çamaşır makinesinin içine girerek çamaşırların arasına saklandı. Bu sırada küçük Mert'in annesi Nuran E., çocuğunun içine saklandığından haberi olmadan çamaşırların yıkanması için çamaşır makinesini çalıştırdı.

SESLERDEN ŞÜPHELENİNCE MAKİNEYİ DURDURDU

Bir süre sonra gelen seslerden şüphelenen anne, makinenin yanına gitti. Annesi, durdurduğu makinenin kapağını açınca küçük Mert ile karşılaştı. Makineden yaralı bir şekilde annesi tarafından çıkartılan Mert, Araç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Son dakika haberleri: Küçük çocuk, oynamak için girdiği çamaşır makinesinde hayatını kaybetti

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İlk müdahalesinin ardından küçük çocuk, ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 5 yaşındaki Mert, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Son dakika haberleri: Küçük çocuk, oynamak için girdiği çamaşır makinesinde hayatını kaybetti

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, küçük Mert'in cenazesi ise morga kaldırıldı.

5 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü! Oyun oynarken içine girdiği çamaşır makinesi sonu oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 5 yaşındaki çocuğun kahreden ölümü! Oyun oynarken içine girdiği çamaşır makinesi sonu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sml Boglu: herşey anne ile babada başlar ve biter..eğer ki o anne ve baba çamaşır makinesini oyuncak olmadığını anlaşılır bir şekilde izah etseydi..o çocuk ta o çamaşır makinasının içine girmek istemez hatta çamaşır makinesinden korkmaya başlardı(içgüdüsel olarak)..ve de sonu olmazdı... mantık akıl = mutlak sonuç tur hayatta.. aklını kullanıp mantığını yürüttüğün müddetçe dünyada mutlak sonuca her yaşta ulaşırsın.. 0 0 Yanıtla
  • Elif KÜTÜK: O kadar üzücü bir olay . Ama tuhaf olan saklanması içine nasıl sığdı çamaşır makinesinin içine . Soruşturma başlatılması mantıklı . Belki de başka şeyler var işin içinde. Allah rahmet eylesin içim parçalandı. 0 0 Yanıtla

Advertisement