Şehrin işlek caddesinde arabanın önünü kestiler! Pusuda baba öldü, oğlu yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Şehrin işlek caddesinde arabanın önünü kestiler! Pusuda baba öldü, oğlu yaralandı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki işlek caddede, baba ile oğlun olduğu arabanın önünü kesen şahıslar tarafından açılan ateş sonucu baba öldü, oğlu ise ağır yaralandı.

15.08.2021 20:01  Güncelleme: 00:36

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde baba ve oğlun bulunduğu otomobile, önceden husumet yaşadıkları kişiler tarafından saldırı düzenlendi. İşlek caddede otomobilin önünü keserek baba ve oğlu ateş altına tutan şahıslar, babayı öldürürken oğlunu ağır yaraladı.

OTOMOBİLLE ÖNLERİNİ KESTİLER

Aligör kırsal Mahallesi'nde iddiaya göre Kadir Altın'ın kullandığı 34 RU 7843 plakalı otomobile, önünü kesen başka bir otomobilden ateş açıldı. Açılan ateş sonucu sürücü Kadir Altın ile oğlu Yusuf Altın yaralandı. Yaralılar olay yerine giden ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şehrin işlek caddesinde arabanın önünü kestiler! Suikastte baba öldü, oğlu yaralandı

YAKALANMALARI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Tedavi altına alınan baba Kadir Altın kurtarılamayarak hayatını kaybederken oğlunun durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine giden polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirip otomobille kaçan şahıs ya da şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

SEYİSİN ÖLMESİ OLAYININ DEVAMI

Saldırının nisan ayının başında Adana Hipodromu ahırında Suruçlu 2 seyis arasında yaşanan ve Selçuk Turan isimli seyisin bıçak darbesi sonucu hayatını kaybettiği kavganın devamı olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şehrin işlek caddesinde arabanın önünü kestiler! Suikastte baba öldü, oğlu yaralandı
Şehrin işlek caddesinde arabanın önünü kestiler! Pusuda baba öldü, oğlu yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şehrin işlek caddesinde arabanın önünü kestiler! Pusuda baba öldü, oğlu yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement