Şırnak Cizre'de Serinlemek İçin Dicle Nehrine Giren 2 İşçi Kayboldu - Son Dakika
3.Sayfa

Şırnak Cizre'de Serinlemek İçin Dicle Nehrine Giren 2 İşçi Kayboldu

Cizre'de serinlemek için Dicle nehrine giren 2 işçi kaybolduŞIRNAK'ın Cizre ilçesine bağlı Kurtuluş köyü yakınlarından geçen Dicle nehrine serinlemek için giren iki işçi, akıntıya kapılarak nehir sularında kayboldu.

31.08.2018 10:03

Cizre'de serinlemek için Dicle nehrine giren 2 işçi kayboldu

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesine bağlı Kurtuluş köyü yakınlarından geçen Dicle nehrine serinlemek için giren iki işçi, akıntıya kapılarak nehir sularında kayboldu.

Cizre ilçesi Kurtuluş köyü yakınlarında bugün saat 17.00 sularında serinlemek için Dicle nehrine giren ve yol yapım işinde çalışan işçilerden Hasan Çağlayan (18) ve Yasin Zengin (24), akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. Çevredekilerin haber vermesi ile birlikte olay yerine jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleriyle birlikte ambulanslar sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen Cizre Belediyesi Su Altı Arama ve Kurtarma ekibi, iki işçiyi arama ve kurtarma çalışması başlattı. Olayı duyan köylüler ise nehir kıyısına akın etti. Jandarmanın geniş güvenlik önlemi aldığı nehir kıyısında, vatandaşların bekleyişi sürerken çevre illerden Cizre'ye su altı arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Nehir kenarına gelen iki işçinin yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Gözü yaşlı aileileri, vatandaşlar ve askerler teselli etmeye çalıştı. İki işçiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Şırnak Cizre\'de Serinlemek İçin Dicle Nehrine Giren 2 İşçi Kayboldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Şırnak Cizre'de Serinlemek İçin Dicle Nehrine Giren 2 İşçi Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement