Seçim Günü Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Seçim Günü Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Seçim günü otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybettiKASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesi Suluca köyünde seçim sandığına Oy kullanmaya giden 1 kişi D-100 Karayolu'nda karşıya geçerken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

24.06.2018 19:25

Seçim günü otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

KASTAMONU - Kastamonu'nun Tosya ilçesi Suluca köyünde seçim sandığına Oy kullanmaya giden 1 kişi D-100 Karayolu'nda karşıya geçerken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Suluca köyü mevkiinde D-100 karayolu üzerinde otomobilin çarptığı vatandaş olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere ve görgü tanıklarının ifadesine göre 24 Haziran seçimleri için oy kullanmak için köyü ikiye bölen D-100 karayolundan akşam saatlerinde karşıya geçerek okulda bulunan seçmen sandığında oyunu kullanmış. Seçmen sandığında oyunu kullanarak evine gitmek için tekrar karşıya geçmek isteyen Ali Ünal isimli vatandaşa Samsun istikametinden gelip İstanbul'a gitmekte olan 55 BAU 39 plakalı otomobil çarptı. Meydana gelen Trafik Kazasında otomobilin çarpması sonucu Ali Ünal isimli vatandaş olay yerinde hayatını kaybetti.

Meydana gelen trafik kazası sonrası Uluslararası D-100 karayolunu trafiğe kapatmak isteyen vatandaşlar öfkeli bir şekilde köylerine yapılması planlanan Alt geçittin yapılmamasından dolayı sitem ettiler. Suluca köyüne çok sayıda Jandarma ve Güvenlik gücü ekipleri sevk edildi.Olay yerine gelen ilçe Jandarma komutanı öfkeli vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seçim Günü Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Seçim Günü Otomobilin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Enes güler: Burası benim yaşadığı köy buranın bir yerleşim yeri olduğunu bildiklerine rağmen bu denle hızla gidiyorlar bu ilk kaza deil her bayram sabahı biz kaza ile uyanıyoruz kara ve böylede devam edecek daha çok canlar yanancak biz bütün köy halkı olarak kara yolları ndan yaya üst geçidi ve otomobil üst geçidi istiyoruz bu üst geçidin yapılması için daha kaç kişinin canının gitmesi isteniyor 60,70 yaşında adamda öldü 1,2 yaşındaki bebekte bu yolda ölen kişinin ailesi dava açıyo aldıkları cevap alt geçidiniz var ama nasıl bir alt geçit ışıklandırılması yok yağmur kar yağdığında camur doluyo değil insan hayvanlar bile geçemiyo iki araba yan yana sığamıyo sözde alt geçit olan yere yada remorklu bir traktör geçemiyo bu alt geçitten 0 0 Yanıtla

Advertisement