Gece kulübünde silahlı çatışma: Taksici öldü, 2'si polis 5 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Gece kulübünde silahlı çatışma: Taksici öldü, 2'si polis 5 kişi yaralandı

İstanbul Sarıyer'de bir gece kulübünde çıkan tartışma sonrası silahlarla mekanı tarayan saldırganlarla polis arasında çatışma çıktı. Olayda taksi sürücüsü hayatını kaybetti, 2 polis 5 kişi yaralandı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan saldırganları arama çalışmalarına devam ediyor.

24.01.2024 07:18

Sarıyer'de gece kulübünde çıkan tartışma sonrası silahlarla mekanı tarayan saldırganlarla, olaya müdahale eden polis arasında çatışma çıktı. Olay neticesinde 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si polis 5 kişi yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken polis ekiplerinin saldırganları arama çalışmaları sürüyor.

İÇERİ ALINMAYINCA MEKANA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Olay, saat 04.45 sıralarında Sarıyer Umar Sokak'ta bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, gece kulübüne girmeye çalışan kişi veya kişilerle mekan çalışanları arasında kavga çıktı. Mekandan çıkan kişi veya kişiler daha sonra silahlarla geldikleri mekana kurşun yağdırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve saldırganlar arasında silahlı çatışma yaşandı.

Gece kulübünde silahlar patladı! 2'si polis 5 kişi yaralandı

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ, 5 KİŞİ YARALANDI

Polis ekipleri açılan ateşe karşılık verirken, olayda 1 taksi sürücüsü hayatını kaybetti, 2 polis memuru ile taksi şoförü ve işletme çalışanları Y.T. ile S.T. yaralandı. Çıkan çatışma sonrası saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Gece kulübünde silahlar patladı! 2'si polis 5 kişi yaralandı

MERMİLER ÇEVREDEKİ İŞ YERLERİNE DE İSABET ETTİ

Çıkan çatışmada onlarca merminin sıkıldığı görülürken olay yeri inceleme ekipleri, çevrede uzun süre incelemelerde bulundu. Bazı mermilerin çevredeki iş yerlerine de isabet ettiği görüldü. Polis ekiplerinin kaçan saldırganları arama çalışmaları sürüyor.

Gece kulübünde silahlar patladı! 2'si polis 5 kişi yaralandı
Gece kulübünde silahlı çatışma: Taksici öldü, 2\'si polis 5 kişi yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gece kulübünde silahlı çatışma: Taksici öldü, 2'si polis 5 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abdülkadir Doğruyol: YUVALARI YIKAN BU MEKANLARA RUHSAT VERİRSENİZ DAHA NE YUVALAR YERLE BİR OLACAKTIR . 9 5 Yanıtla

Advertisement