Şanlıurfa'da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonunda 17 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonunda 17 Tutuklama

Şanlıurfa merkezli 4 ilde gerçekleştirilen telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 17'si tutuklandı. Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda, dolandırıcılık yaptığı belirlenen kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Operasyon sonucunda 20 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Tutuklama kararı verilen 17 şüpheli cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

09.03.2024 01:00  Güncelleme: 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da telefon dolandırıcılığı operasyonu: 17 tutuklama

ŞANLIURFA - Şanlıurfa merkezli 4 ilde gerçekleştirilen telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 17'si tutuklandı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendilerini telefonda hakim, savcı, polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı belirlenen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yaklaşık 5 ay süren fiziki ve teknik takibin ardından Şanlıurfa, İstanbul, Sakarya ve Manisa'da belirlenen adreslere 95 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 17'si tutuklandı, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa\'da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonunda 17 Tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da Telefon Dolandırıcılığı Operasyonunda 17 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement