Şanlıurfa'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı

Şanlıurfa\'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, suç örgütüne yönelik operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 'Hemedo' adlı suç örgütünün çökertilmesine yönelik çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar sonrası belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 10 şüpheliyi yakaladı. Adreslerde yapılan aramada, 3 tüfek, 3 tabanca, tabancalara ait mermiler, hassas terazi, bıçak ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 10 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

22.01.2024 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, suç örgütüne yönelik operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, "Hemedo" adlı suç örgütünün çökertilmesine yönelik çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar sonrası belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 10 şüpheliyi yakaladı. Adreslerde yapılan aramada, 3 tüfek, 3 tabanca, tabancalara ait mermiler, hassas terazi, bıçak ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 10 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement