Şanlıurfa'da İki Ayrı Kazada 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da İki Ayrı Kazada 7 Kişi Yaralandı

- Şanlıurfa'da iki ayrı kazada 7 kişi yaralandıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da biri zincirleme olmak üzere meydana gelen iki ayrı kazada toplam 7 kişi yaralandı.

30.11.2017 16:47

- Şanlıurfa'da iki ayrı kazada 7 kişi yaralandı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da biri zincirleme olmak üzere meydana gelen iki ayrı kazada toplam 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Akçakale çevreyolu hayvan pazarı kavşağında yaşandı. İsa D.'nin kullandığı 06 ROC 54 plakalı otomobil, Veysel Z.'nin kullandığı 38 PK 652 plakalı kamyonete yandan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zincirleme kazada 3 kişi yaralandı

Bir diğer kaza ise Eyyübiye ilçesine bağlı Akşemsettin Mahallesi İpekyolu üzerinde yaşandı. Akabe TOKİ istikametine gitmekte olan iki ticari araç ile kamyonun arka arkaya çarpışması sonucu zincirleme trafik kazası yaşandı. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine, biri ise Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle trafik uzun süre tek şeritten sağlandı.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şanlıurfa\'da İki Ayrı Kazada 7 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da İki Ayrı Kazada 7 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement