Sağlık Memuru, Mesai Arkadaşının Boğazını Falçatayla Kesti! - Son Dakika
3.Sayfa

Sağlık Memuru, Mesai Arkadaşının Boğazını Falçatayla Kesti!

Malatya'da kırsal kesime göreve giden sağlık memuru, bindiği aracın şoförünün boğazını falçata ile kesti. Ağır yaralanan şoför, 4 kilometre boyunca araç sürerek kendi hayatını kurtardı.

07.06.2018 18:08  Güncelleme: 20:26

Malatya'da kırsal kesime göreve giden sağlık memuru, bindiği aracın şoförünü falçata ile yaraladı. Şoför ağır yaralanırken, sağlık görevlisi tutuklandı.

SAĞLIK MEMURU ŞOFÖRE BUNALDIM DİYEREK ARAÇTAN İNMEK İSTEDİ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bulunan Mehmet Küçük Aile Sağlığı Merkezinde görevli 22 yıllık sağlık memuru Kenan Y. kurumun resmi aracına binerek araç şoförü Abuzer Sarıgül ile birlikte su tahlili almak için Kapıdere Mahallesi'ne doğru yola çıktı. Yolda şoföre 'bunaldım' diyen Kenan Y. aracın durmasını istedi.

 <a class='keyword-sd' href='/saglik-memuru/' title='Sağlık Memuru'>Sağlık Memuru</a>, Mesai Arkadaşının Boğazını Falçatayla Kesti!

FALÇATAYLA BOĞAZINI KESEREK KAÇTI, ŞOFÖR 4 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ KÖYE GİTTİ

Örencik mevkiinde duran araçtan inen sağlık memurunun bir süre sonra aracın şoförü Abuzer Sarıgül'ü falçata ile yaralayarak olay yerinden kaçtı. Boğazından aldığı darbe ile kanlar içerisinde kalan Sarıgül, yarasına tampon yaparak aracına bindi ve yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki bir köye geldi. Burada köylülerin de yardımı ile ambulansa haber verilmesi ile yaralı şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sağlık Memuru, Mesai Arkadaşının Boğazını Falçatayla Kesti!

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Hemen ameliyata alınan Sarıgül'ün hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, olaydan bir gün sonra güvenlik güçlerine teslim olan Kenan Y. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YOL BOYUNCA HİÇ TARTIŞMADIKLARINI SÖYLEDİ

Sarıgül, polise verdiği ifadesinde Kenan K. ile hiçbir problemlerinin olmadığını ve yol boyunca ise hiç tartışmadıklarını dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sağlık Memuru, Mesai Arkadaşının Boğazını Falçatayla Kesti!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sağlık Memuru, Mesai Arkadaşının Boğazını Falçatayla Kesti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ..: Abuk sabuk yorumlar..adamın karnı ağrır bilmem ne yapamaz,suçlu:Hükümet. Kadın kocasını aldatır, suçlu:hükümet. Adam ruh hastasıdır, birine patlar,suçlu:hükümet. Kuzum,sizlerin gerçekten bir meşguliyet alanınız yok mu?buralar da akşama kadar devlete,millete hakaret yagdiriyorsunuz! Boş gezmek gerçekten zordur,bırak hükümetiailene,eşine, dostuna,herkese kin güdersin.Bu yazdıklarım zoruna da gider,beğenmezsin!ufak,nacizane bir tavsiyem olsun,az parasi da olsa bir işe girişin ki,kendinize güveniniz gelsin, ailenize,kendinize bir faydanız olsun! 12 3 Yanıtla
  • Psikoloji : Devlet memurlarına en az beşyılda bir sağlık raporu alması zorunlu hale getirilmesi lazım 12 0 Yanıtla
  • Uyan Türkiyem : Kim bilir ne derdi var herkes borç batağında usta 5 7 Yanıtla
    Devammmm : Borçlanma kardeşim. Ayağını yorganına göre uzat 1 0
  • Dogru söyleyen adam: Bogaz kesmekte neymiş birkac yildir moda oldu.KIYAMET İN ELAMETLERINI YASIYORUZ !! HERKEZ AKLINI BASINA ALSIN ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA HAYATINA AHİRETİ DEĞISMEYIN SEVGILI ARKADASLAR !! 10 1 Yanıtla
  • Ayşe : Şükür hayatta kalmış şoför . Sağlık personeline bak hele kendi hasta. 10 0 Yanıtla
  • Osmaniye: Başınıza hükümet kadar taş düşsün inşallah 90 li yıllara döneriz de görürsünüz......! Bu hükümeti suçlayan lar eminim 10090 35 yaş altı boş boş klavye delikanlısı gel yüz TL yegmiye çalış desen oram buram ağrıyor der ana baba parası yer durur gidin buyukleriniz 90 li yıllara anlatsın size gıtlik vardı zeytin ekmek bulamazdik şimdi elinde 2-3 binlik TLF baba parasıyla ahkm kesin 5 3 Yanıtla
    xyz: Kesinlikle haklısın... 7 1 ver mehteri: osmaniye sen hangi çağda yaşıyorsun ...insanlar aya gidiyor ....sen hala 90 lı yıllardasın faize döviz e bak enflasyona bak ona göre klavye delikanlılığı yap.....ama gençlere güveniyorum......ağzınızın payını verecekler merak etmeyin... 0 0
  • DOGRUCU: Geçmişten bir takıntısı vardır bahane edip basmış falçatayı 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement