Osmaniye'de 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında - Son Dakika
3.Sayfa

Osmaniye'de 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında

Osmaniye'de 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında Osmaniye'de iki otomobilin çarpışmasını sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralanırken, kaza anı ise güvenlik...

09.04.2023 14:55  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında

Osmaniye'de iki otomobilin çarpışmasını sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı

OSMANİYE - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralanırken, kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza Kadirli-Osmaniye karayolunun 4'ncü kilomtresinde Kümbet köyü civarında meydana geldi. İddiaya göre Kadirli yönünden Osmaniye istikametine doğru seyir halinde olan otomobil ile Kadirli, Osmaniye istikametine giden ve petrol istasyonuna dönüş yapmaya çalışan otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçlardan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza anı bir petrol istasyonunun kameralarına yansırken, kazayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

Osmaniye\'de 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Osmaniye'de 6 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement