MİT ve İstanbul Emniyeti operasyonları ile yakalanan MOSSAD ajanlarının ifadelerini ortaya çıkardı - Son Dakika
3.Sayfa

MİT ve İstanbul Emniyeti operasyonları ile yakalanan MOSSAD ajanlarının ifadelerini ortaya çıkardı

MİT ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyon sonucu yakalanan 7 MOSSAD ajanının ifadeleri ortaya çıktı. MOSSAD ile irtibatlı özel dedektif Hamza Turhan Ayberk'in MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf ettiği belirtildi. Ayberk'in derlediği bilgileri ve hazırladığı raporları gizli haberleşme yöntemleri üzerinden MOSSAD'a ilettiği ifade edildi. Operasyon kapsamında Ayberk'in kurduğu ekipteki diğer casuslar da itirafta bulundu ve birlikte gerçekleştirdikleri takip, gözetleme ve tehdit videoları çekme faaliyetlerini kabul ettiler.

09.03.2024 16:35  Güncelleme: 19:06

MİT ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyon sonucu yakalanan 7 MOSSAD ajanının ifadeleri ortaya çıktı. MOSSAD ile irtibatlı özel dedektif Hamza Turhan Ayberk; Victoria kod MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf etti.

Ayberk, Orta Doğulu şahıs ve şirketlere yönelik tehdit, takip, gözetleme, foto-video dokümante işleri yaptığını, derlediği bilgileri ve hazırladığı raporları gizli haberleşme yöntemleri üzerinden MOSSAD'a ilettiğini kabul etti.

Eski Emniyet Müdürü Hamza Turhan Ayberk'ten MOSSAD itirafı: Talimatları Victoria kod adlı ajandan aldım

ÖDEMELERİ KRİPTO PARA VE MUHTELİF BANKA HESAPLARIN ÜZERİNDEN ALMIŞ

MOSSAD casusu Ayberk'in ifadesinde ödemeleri kripto para ve muhtelif banka hesapları üzerinden aldığı, Victoria kod MOSSAD ajanı ile Belgrad'da görüştüğü, Victoria'dan sonra aynı ekipte yer alan Andrea, Robert ve Marc kod MOSSAD ajanları ile irtibatını sürdürdüğü ile ilgiler yer aldı.

"MADDİ DURUMU 2019'DA OLAĞAN DIŞI BİR ŞEKİLDE İYİLEŞTİ"

Ayrıca Ayberk'in kurduğu ekipte yer alan casuslar da itirafta bulundu. Şahıslara ve şirketlere ait bazı kamu verilerini Ayberk ile paylaştıklarını, birlikte takip, gözetleme, foto-video dokümante gerçekleştirdiklerini, tehdit edilen şahısların videolarını çektiklerini kabul ettiler.

Ekipteki isimler Ayberk'in maddi durumunun 2019'dan sonra olağan dışı bir şekilde iyileştiğini de söyledi.

MİT ve İstanbul Emniyeti operasyonları ile yakalanan MOSSAD ajanlarının ifadelerini ortaya çıkardı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa MİT ve İstanbul Emniyeti operasyonları ile yakalanan MOSSAD ajanlarının ifadelerini ortaya çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yusuf Gültekin: Bizim ülkede dedektiflik demek,kendi çıkarları için zenginlerin yaşamını geriden gizli ve sinsi takip eder.kim kimi aldatıyor onu görüntüler ve arkasından adamı tehtit ederek rant sağlar. 29 0 Yanıtla
  • MAHMUT BAŞAK: HAYİNLER KÖPEKLER 18 2 Yanıtla
  • MAHMUT BAŞAK: Allah belanı versi 2 0 Yanıtla
  • murat yılmaz: Vatana ihanetin nedeni olamaz er yada geç bedeli olur...asın bu vatan hainlerini 1 0 Yanıtla
  • cemal köse: Karar idam olmalı. Suç vatana ihanet. Şu idam acele olarak kanunla geri getirilmeli. 1 0 Yanıtla

Advertisement