Mersin'deki Mobilya Atölyesinde Yangın Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'deki Mobilya Atölyesinde Yangın Çıktı

Mersin'deki sanayi sitesinde yer alan mobilya atölyesinde çıkan yangına itfaiye ekipleri ile birlikte polisin TOMA araçları müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.

19.04.2023 18:17

Mobilya atölyesinde yangın, ekipler müdahale ediyor

Mersin'de sanayi sitesi içerisinde yer alan mobilya atölyesinde yangın çıktı, itfaiye ekipleri ile birlikte polisin TOMA araçları da müdahaleye başladı

MERSİN - Mersin'de sanayi sitesi içerisinde yer alan mobilya atölyesinde yangın çıktı, itfaiye ekipleri ile birlikte polisin TOMA araçları da müdahaleye başladı.

Yangın, merkez Akdeniz ilçesinde yer alan sanayi sitesindeki bir mobilya atölyesinde meyana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle atölye de yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek fabrikayı sardı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve tedbir maksatlı sağlı ekipleri sevk edildi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının söndürülmesi için polisin (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) TOMA'larda destek verdi. Yangının kontrol altına alınması için dört bir taraftan söndürme çalışması sürüyor.

Bölgede her türlü tedbirin alındığını belirtildi.

Mersin\'deki Mobilya Atölyesinde Yangın Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'deki Mobilya Atölyesinde Yangın Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement