Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına minibüs çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına minibüs çarptı

Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına minibüs çarptı Şişli Mecidiyeköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan genç kadına minibüs çarptı.

09.01.2023 17:08  Güncelleme: 17:46

Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına minibüs çarptı

İSTANBUL - Şişli Mecidiyeköy'de yolun karşısına geçmeye çalışan genç kadına minibüs çarptı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, minibüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Edinilen bilgilere göre olay Şişli Mecidiyeköy Mahallesi, Şehit Er Cihan Namlı Caddesi'nde 17.30 saatlerinde meydana geldi. Caddeden yolun karşısına geçmeye çalışan genç kadına, turist taşıyan VIP minibüs çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kadın yere yığıldı. Yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yayaya çarpan minibüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kaza esnasında olay yerinde olan Kazasız Kul Olmaz ekibi kurucusu Zahrettin Çelik, "Hala yayalara öncelik tanınmaması, trafikte bir saniye hoşgörü olmaması, ne kadar acı bir tablo içinde olduğumuzu gösteriyor. 15 yıldır bu ihmallerin kazaların yaşanmaması için bütün mecralarda bu kuralların önemine vurgu yapıyoruz. Yeni yılla girdik. Trafikte hoşgörülü olalım" dedi.

Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına minibüs çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yolun karşısına geçmeye çalışan kadına minibüs çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement