Marmaris Belediye Başkanı Ünlü'nün yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü'nün yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü\'nün yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü
11.12.2025 15:58  Güncelleme: 16:06

Muğla'nın Menteşe ilçesinde düzenlenen protesto yürüyüşünde polise saldırmakla suçlanan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve 6 sanığın yargılandığı davanın duruşması yapıldı. Ünlü duruşmaya katılmadı ve dosya mütalaanın hazırlanması için ertelendi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 Mart'ta düzenlenen protesto yürüyüşünde polise saldırmakla suçlanan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve 6 sanığın yargılandığı davanın üçüncü duruşması bugün Muğla 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülürken, Ünlü duruşmaya katılmadı.

Mahkeme, görüntülerin duruşmada yeniden incelenmesi ve kriminal laboratuvara gönderilmesi yönündeki sanık avukatların taleplerini, mevcut raporun tarafsız olarak düzenlendiği gerekçesiyle reddetti. Dosya, mütalaanın hazırlanması amacıyla Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na tebliğ edildi.

Duruşma, mütalaanın sunulması için 8 Ocak saat 14.30'a ertelendi.

Muğla 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen üçüncü duruşmada sanıkların avukatı Barış Aydın, "Savcılık 8 Ocak'ta mütalaasını sunacak. 8 Ocak'ta karar çıkabileceğini düşünüyoruz" dedi.

Ne olmuştu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 19 Mart 2025'te, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik soruşturmalara tepki amacıyla düzenlenen protesto sırasında polise saldırmakla suçlanan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ve 6 kişi hakkında dava açılmıştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Marmaris Belediye Başkanı Ünlü'nün yargılandığı davanın üçüncü duruşması görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement