Marmara'da deniz otobüsü fırtınanın ortasında kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Marmara'da deniz otobüsü fırtınanın ortasında kaldı

Marmara Denizi'nde etkili olan fırtına nedeniyle bir deniz otobüsünde korku dolu anlar yaşandı. Dalgalar uzun süre deniz otobüsünü sallarken, yolcular ''Durdurun şunu'' diye bağırdı. Yolcuların yaşadığı panik cep telefonu kamerasına yansıdı.

21.04.2024 17:13  Güncelleme: 17:17

Marmara Denizi'nde fırtınanın ortasında kalan denizi otobüsünde yolcular büyük panik yaşadı. Yolcular, "Durdurun şunu" diye bağırırken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

DALGALAR DENİZ OTOBÜSÜNÜ SAVURDU

Marmara Bölgesi'nde 2 gündür etkili olan şiddetli fırtına deniz ulaşımını da olumsuz etkiledi. Marmara Denizi'nde seyir halinde olan bir deniz otobüsü büyük tehlike atlattı.

YOLCULAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Fırtınanın ortasında kalan deniz otobüsünü dalgalar şiddetli şekilde savurdu. Yolcular büyük panik yaşarken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

"DURDURUN ŞUNU"

Görüntülerde yolcuların çığlıklar attığı görüldü. Bir yolcunun, "Durdurun şunu" diye bağırdığı görüntülere yansıdı.

Marmara\'da deniz otobüsü fırtınanın ortasında kaldı

Son Dakika 3.Sayfa Marmara'da deniz otobüsü fırtınanın ortasında kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Mustafa karaca: Hani köprüler lüzümsüz yapıldı.gerek yoktu diyenler.işte böyle havalarda, aslanlar gibi köprüden geçer gidersin.Alternatifler her zaman faydalıdır. 85 137 Yanıtla
    Sagamore: kimse köprü yol niye yapıldı demiyor,10 köprü parasına niye yapıldı diyor,farkı anlayabiliyormusun karaca 189 53 Fatih Ersan: Yenikapı Bandırma arasına köprümü yapılsın. Nasıl bir kafadasın. 78 18 Aa: lüzumsuz değil niye özel niye 10 kati kira 58 11 Hakkican Àydogdu: Üstat bu kafadan acilen banada lazım 47 10 Aydın Efe: Sanki köprü müteahhidi herkes olmuş imar ekonomi uzmanı. Kaça yapıldığını daha bilmeden 10 katına köprü yapılmış diyor. Bunuda hangi üst aklından duyduysa. Lanetlenmiş kavim gibi bir kerede yapılan iyi birşeyin altını oymadan sevinin. 1970 lerde 1. köprü yapıldığında çıkan çatlak seslerin aynısı. 25 29
  • hasan h. Bey: incek var durdurun sunu lutfen :) 100 6 Yanıtla
  • Ihsan Orhan: Kıyamet koparken nasıl olucak acaba ??? Geçmiş olsun tüm yolcularımıza 87 9 Yanıtla
  • Mehmet Kaynar: SAĞ TARAFA ÇEK KAPTAN İNECEK VAR 85 7 Yanıtla
  • Kazım Özkan: yolculardan biride durdurun şunu yaaa diyor 66 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement