Mamak'ta Parkta Silahlı Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Mamak'ta Parkta Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesinde parkta çıkan tartışmada Umutcan Ü., Doğukan K.'yı başından vurdu. Ağır yaralanan Doğukan K. hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

24.10.2023 02:19  Güncelleme: 02:20

ANKARA'nın Mamak ilçesinde Doğukan K., parkta tartıştığı husumetlisi Umutcan Ü. tarafından tabancayla başından vuruldu. Ağır yaralanan Doğukan K. hastanede tedaviye alınırken, polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Peyami Safa Mahallesi 370'inci Cadde'de meydana geldi. Emre G. ve Doğukan K. cadde üzerinde bulunan Şahin Parkı'nda aralarında husumet olduğu öğrenilen Umutcan Ü. ile karşılaşınca tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Umutcan Ü., belinden çıkarttığı tabanca ile Doğukan K.'ya ateş etti. Doğukan K., başına isabet eden kurşunla kanlar içerisinde yere yığılırken, Umutcan Ü. ise olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Doğukan K., Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Doğukan K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüpheli Umutcan Ü.'nün yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Mamak\'ta Parkta Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Mamak'ta Parkta Silahlı Saldırı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement