Malatya'da Hız Can Aldı! 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Malatya'da Hız Can Aldı! 1 Ölü, 4 Yaralı

Malatya'da bir araç virajı alamayarak şarampole uçtu. Kaza sonrası olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

01.03.2017 15:21  Güncelleme: 15:49

Malatya'da Ramazan Öztürk'ün kullandığı araç 7. Ana Jet Üst Komutanlığının hemen yanındaki virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişide yaralandı.

BÖLGEYE AMBULANSLAR SEVK EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre Ramazan Öztürk yönetimindeki 44 LK 258 otomobil Malatya'nın Akçadağ ilçesine bağlı Bahri Mahallesi yolunda virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. 7.Ana Jet üst Komutanlığının hemen yanı başında yaşanan kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye kurtarma ekibi sevk edilirken araçta sıkışan yaralılar ekipler tarafından çıkartıldı.

KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Feci kazada araç içerisinde bulunan Saime Öztürk olay yerinde hayatını kaybederken Ramazan Öztürk, Özge Öztürk ile Muhammet ve Ezgi Kadali yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Ambulansı ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Acil Servislerine kaldırıldı.
Hayatını kaybeden Saime Öztürk'ün cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Akçadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası hurdaya dönen araç ise çekici yardımı ile bölgeden kaldırıldı.

Malatya\'da Hız Can Aldı! 1 Ölü, 4 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da Hız Can Aldı! 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement