Mağarada kıstırılan 9 terörist böyle etkisiz hale getirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Mağarada kıstırılan 9 terörist böyle etkisiz hale getirildi

Tunceli'de süren Eren Kış-6 Mercan dağları operasyonunda 3'ü turuncu, 2'si gri kategoride olmak üzere 9 terörist etkisiz hale getirilirken, çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirilmişti. Tunceli Valiliği o operasyonların görüntülerini "Lütfen sesi açınız" notuyla paylaştı.

13.12.2021 17:39  Güncelleme: 17:44

Kahraman Türk askerinin Tunceli Ovacık'ta başlattığı Eren Kış-6 Operasyonu kararlılıkla sürüyor. Operasyon kapsamında 3 Aralık'ta, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma komando ve JÖH birliklerince bir mağarada 9 terörist kıstırılmıştı. Teröristlerin karşılık vermesi üzerine Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu şehit olurken, görevli diğer askerlerimiz Celil Mutlu'nun kanını yerde bırakmayarak 9 teröristi etkisiz hale getirmişti.

Tunceli Valiliği Eren Kış-6 operasyonlarının görüntülerini paylaştı

"LÜTFEN SESİ AÇINIZ"

Operasyondan günler sonra Tunceli Valiliği tarafından bir video paylaşıldı. Videoda teröristlerle karşı yapılan son uyarılar ve operasyon anı yer aldı. Valiliğin "Lütfen sesi açınız" notuyla paylaştığı görüntülerde askerlerin, "Çıkın teslim olun. İçeridekiler akıllı olun ya, bırakır mıyız biz burada sizi." sözleri ise dikkat çekti.

Mağarada kıstırılan 9 terörist böyle etkisiz hale getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mağarada kıstırılan 9 terörist böyle etkisiz hale getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mehmet Altun: Ey şanlı Muhammedin Ordusuna SELAM..! 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Altun: TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN ASLANLARI SİZ DEĞERLİ KAHRAMAN ASLANLARIMIZ DUALARIMIZ HEP SİZİNLE ALLAH SİZİNLERİN YARDIMCILARI OLSUN,BİZLERİ HER AN YAPTIĞINIZ OPERASYONLARLA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜP ŞEHİTLERİMİZİN KANLARINI YERDE BIRAKMADIĞINIZ İÇİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN "İYİ Kİ VARSIN GÜZEL VATANIM,İYİ Kİ VARSIN TSK'am...! 0 0 Yanıtla
  • Hacı Aydoğan: Vur şanlı silahınla gönül mülkü düzelsin. Sen öldürüyorken de vururken de güzelsin. 0 0 Yanıtla
  • Suat Koca: Ellerine sağlık, terör ile mücadelede başarı çok büyük. 0 0 Yanıtla
  • Yasin Alpata: Patlaaat sesli olsun.Allah güvenlik güçlerimizin tırnağına taş deydirmesin.. Tüm terörist ve onların sevicilerinin soyları kurusun.... 0 0 Yanıtla
  • Taylan Korkmaz: Her bini pkk 0 0 Yanıtla

Advertisement