Kuşadası'nda Kadına Yönelik Cinsel Taciz Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kuşadası'nda Kadına Yönelik Cinsel Taciz Şüphelisi Tutuklandı

Kuşadası\'nda Kadına Yönelik Cinsel Taciz Şüphelisi Tutuklandı

Aydın Kuşadası'nda yolda yürüyen bir kadını takip ederek cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli, gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi ve yakaladı. Şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

08.03.2024 22:08  Güncelleme: 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Kuşadası'nda yolda yürüyen kadını takip ederek cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli K.U. (24) olaydan kısa süre sonra gözaltına alındı. K.U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 Mart tarihinde İkiçeşmelik Mahallesi'nde gece yarısı bir kadına yönelik gerçekleşen cinsel taciz olayına ilişkin yürüttüğü çalışmada, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

Ekipler, kimliğini belirlediği şüpheli yapı market çalışanı K.U'yu Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde yakaladı. Yapılan incelemede şüphelinin, mağduru daha önceden tanımadığı ve olayı anlık olarak gerçekleştirdiği belirlendi.

Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından "cinsel taciz" suçundan adliyeye sevk edildi. Suçunu kabul eden K.U. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kuşadası'nda Kadına Yönelik Cinsel Taciz Şüphelisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement