Bak Kadıköy ile İstanbul İtfaiyesi, Hatay Samandağ'da 72 Yaşındaki Bir Yurttaşı 83'üncü Saatte Enkazdan Sağ Çıkardı - Son Dakika
3.Sayfa

Bak Kadıköy ile İstanbul İtfaiyesi, Hatay Samandağ'da 72 Yaşındaki Bir Yurttaşı 83'üncü Saatte Enkazdan Sağ Çıkardı

Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı (BAK Kadıköy) ile İstanbul İtfaiyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin en ağır vurduğu illerden Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaptığı arama kurtarma çalışmasında, 72 yaşındaki Necla Beyazıt’ı depremin 83’üncü saatinde enkaz altından sağ olarak çıkardı.

09.02.2023 18:22  Güncelleme: 19:47

Kadıköy Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma Takımı (BAK Kadıköy) ile İstanbul İtfaiyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin en ağır vurduğu illerden Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaptığı arama kurtarma çalışmasında, 72 yaşındaki Necla Beyazıt'ı depremin 83'üncü saatinde enkaz altından sağ olarak çıkardı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından teyakkuza geçen Kadıköy Belediyesi, arama kurtarma ekibini deprem bölgesine gönderdi. Afet bölgesinde çalışmalara katılan BAK Kadıköy, Hatay'ın Samandağ ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiyesi ile birlikte Necla Beyazıt'ı enkaz altından sağ olarak kurtardı.

Hatay'ın Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi ve Samandağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaptığı arama kurtarma çalışmalarında aralarında bebek ve çocukların da bulunduğu 17 kişiyi enkaz altından sağ olarak çıkartan BAK Kadıköy, arama kurtarma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bak Kadıköy ile İstanbul İtfaiyesi, Hatay Samandağ\'da 72 Yaşındaki Bir Yurttaşı 83\'üncü Saatte Enkazdan Sağ Çıkardı
Kaynak: ANKA

Son Dakika 3.Sayfa Bak Kadıköy ile İstanbul İtfaiyesi, Hatay Samandağ'da 72 Yaşındaki Bir Yurttaşı 83'üncü Saatte Enkazdan Sağ Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement