Sivas'ta çobanın hırsız sanıp tüfekle vurduğu 3 kişinin koyun ticareti yaptığı öğrenildi - Son Dakika
3. Sayfa

Sivas'ta çobanın hırsız sanıp tüfekle vurduğu 3 kişinin koyun ticareti yaptığı öğrenildi

Sivas'ta yaşanan olayda 24 yaşındaki bir çoban hırsız sandığı 3 kişiyi av tüfeğiyle öldürdü. Polisin yaptığı inceleme sonucunda hayatını kaybedenlerin Şarkışla ilçesinde küçükbaş hayvan ticareti yaptıkları öğrenildi.

24.07.2022 23:18  Güncelleme: 00:46

Sivas'a 66 kilometre uzaklıkta, Yıldızeli ilçesine bağlı Kale köyünde gerçekleşen olayda, kırsalda kanlar içerisinde hareketsiz yatan 3 kişiyi fark edenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gidildiğinde tüfekle vurulmuş 3 kişinin öldüğü anlaşıldı.

KOYUN TİCARETİ YAPTIKLARI BELİRLENDİ

İlk incelemede ölenlerin üzerinden kimlik çıkmazken yapılan derinlemesine araştırmada ölenlerin Sivas'ın Şarkışla ilçesinde küçükbaş hayvan ticareti yapan Kurban Polat (24), Mustafa Tamer (20) ve Osman Tamer (58) oldukları belirlendi.

ÇOBAN HIRSIZ SANMIŞ

Olayın 13.30 sularında gerçekleştiği tahmin ediliyor. Cinayet zanlısı olarak köyde çobanlık yapan A.Y. (24) gözaltına alındı. A.Y. ifadesinde, 3 kişiyi koyun hırsızı olduklarını düşündüğü için öldürdüğünü belirtti. Olayla ilgili savcılık soruşturması başlatıldı.

Sivas\'ta çobanın hırsız sanıp tüfekle vurduğu 3 kişinin koyun ticareti yaptığı öğrenildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sivas'ta çobanın hırsız sanıp tüfekle vurduğu 3 kişinin koyun ticareti yaptığı öğrenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sami Göksu: Çok şüpheli durum var 1 tüccarsın 3 kişisin üzerinizde kimlik yok 2 tüccarsın koyun alacaksın sürü sahibi çoban değil ağası haberi yok 3 gecenin 1.30 saati satıştan kimsenin haberi yok Geçen gün bir çoban kardeşimiz hırsızlar tarafından öldürüldü savcı bu durumu göze alacaktır 0 0 Yanıtla

Advertisement